Meer informatie over uw bestelling verzenden? Zie Verzending
Openingstijden Bestelling afhalen / PostNL punt

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€49,50
Beschikbaar
(0)

Dieetvoer voor honden met gevoelige gewrichten & gewrichtsziektes. Verbetering van de bewegelijkheid, gereduceerd caloriegehalte & functionele inhoudsstoffen ter bescherming van gewrichtskraakbeen

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Vermindering van de gewrichtsgezondheid van honden kan verschillende oorzaken hebben: krijgen honden van grote rassen tijdens de groeifase verkeerde voeding, kan dit tot zware groeistoornissen leiden, die zich kunnen manifesteren in de vorm van gewrichtsziekten. Ook de leeftijdsafhankelijke slijtage van de gewrichten is vaak een bron van problemen. Extra risico's zijn overgewicht, eerdere blessure's aan de gewrichten, lichamelijke overbelasting evenals erfelijke factoren.

Royal Canin Veterinary Diet Dog - Mobility C2P+ is een compleet dieetvoer voor honden van alle rassen tot 100 kg, dat op deze speciale behoeften is aangepast. Dit droogvoer bestaat uit dieetbrokken en bevat karkumine, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen uit groene thee, die een positieve werking op de gewrichtsfunctie hebben. Vooral het gewrichtskraakbeen kan hierdoor worden beschermd en overige symptomen bij gewrichtsziekten kunnen worden gereduceerd. Om extra gewichtstoename te voorkomen is het energiegehalte van het dieetvoer moderaat gehouden.

 Let op de volgende aanwijzingen:
 1. Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden.
 2. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken.
 3. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen.
 4. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen.Indicaties:

 • Gewrichtsziekten
 • Gewrichtssensibiliteit

Contra-indicaties:

 • Zogende honden
 • Groei

De bijzondere eigenschappen van Royal Canin Mobility C2P - +Veterinary Diet in één oogopslag:

 • Speciale ondersteuning van de gewrichten: een innovatieve receptuur uit kurkumine, gehydrolyseerd collageen en polyfenolen (uit groene thee), die bekend staan om hun ondersteunende werking op de gezondheid van de gewrichten.
 • Wetenschappelijk bewezen: je hond is duidelijk beweeglijker als teken van een verbeterde levenskwaliteit.
 • Verbeterde beweeglijkheid: de hoge acceptatie en het regelmatige voeren maakt een dagelijkse ondersteuning van de gewrichtsgezondheid mogelijk.
 • Laag caloriegehalte: de receptuur helpt met een laag caloriegehalte het ideale gewicht te behouden.

Behandelingsduur:
Bij een consequent dieet van 6 tot 8 weken kan de gewrichtsgezondheid worden verbeterd. Het voeren kan levenslang worden voortgezet.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.