Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Geschikte voeding voor elke levensfase: de receptuur van dit natvoer houdt rekening met de speciale behoeftes van opgroeiende kittens van 4 tot 12 maanden oud. Het bevat een gebalanceerde verhouding van eiwitten, koolhydraten en kostbare vetten. Bovendien beschikt de smakelijke paté over vitamines, mineraalstoffen en sporenelementen. Zo ondersteunt het de ontwikkeling van het skelet, de spieren, alle belangrijke orgaanfuncties en het zenuwstelsel.
 



Jouw kitten is nog geen kat.
Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene?
Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft jouw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer.
 


 

  • De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd
  • Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken
  • Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16!



 



Royal Canin Kitten Instinctive is zo geformuleerd dat het past in het voedingsprofiel dat instinctief door kittens wordt verkozen. Wanneer je jouw kitten een lekkere voeding geeft met goede smaak, geur en textuur, zorgt dit ervoor dat jouw kitten deze voeding langdurig en instinctief verkiest. De natvoeding biedt alle essentiële voedingsstoffen voor kittens die behoefte hebben aan veel energie. En is makkelijk te kauwen - kleine brokjes in saus, gelei of paté



Voordelen van droogvoeding:
Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid.

Voordelen van natvoeding / brokken in gelei / brokken in saus / pate
Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.