Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00 | Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€31,95
Beschikbaar
(0)

Bij uw bestelling ontvangt u een gratis verrassing voor uw huisdier.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€31,95

Royal Canin Indoor Appetite Control 4 kg met een gratis artikel

€60,95

Royal Canin Indoor Appetite Control 2x4 kg met een gratis artikel

Als jouw binnenkat de neiging heeft te veel te eten, is het belangrijk dat haar voeding voedingsstoffen bevat die haar helpen haar eetlust te reguleren.

Royal Canin Indoor Appetite Control is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw binnenkat in het achterhoofd. Omdat de levensstijl van binnenkatten over het algemeen rustiger is dan die van buitenkatten, is een binnenkat vaker geneigd tot overeten. Royal Canin Indoor Appetite Control reguleert de eetlust van je binnenkat op een natuurlijke manier, door middel van een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels.

Dankzij de regulering van de eetlust draagt Royal Canin Indoor Appetite Control bij aan het behouden van het ideale gewicht van je kat. De zeer goed verteerbare eiwitten in Royal Canin Indoor Appetite Control helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jouw en je kat!

De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in Royal Canin Indoor Appetite Control vergemakkelijken de stoelgang en helpen daarmee de vorming van haarballen te verminderen. Royal Canin Indoor Appetite Control helpt ook de gezonde urinewegen van jouw volwassen binnenkat te ondersteunen.

Ingrediënten
Gevogelte-eiwitten (gedroogd), rijst, mais, planteneiwitisolaat*, lignocellulose, granen, dierlijke vetten, maisglutenvoer, dierlijke eiwitten (gehydrolyseerd), mineralen, gedroogd bietenpulp, soja-olie, fructo-oligosacchariden, gist, visolie.

Additieven:
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine A (14.700 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), ijzer (35 mg/kg), jodium (3,5 mg/kg), koper (5 mg/kg), mangaan (46 mg/kg), zink (138 mg/kg), selenium (0,07 mg/kg), conserveringsmiddelen, antioxidanten.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 29.0 %
ruw vet 12.0 %
ruwe vezel 7.1 %
ruwe as 7.8 %

Voedingsadvies
Royal Canin indoor appetite control is compleetvoer voor katten.

Voerhoeveelheid per dier in g/dag volgens de fabrikant:

 

Gewicht van de kat Voerhoeveelheid
3 kg 48 g
4 kg 59 g
5 kg 70 g
6 kg 79 g

 

De aangegeven voerhoeveelheden zijn richtlijnen en de voerhoeveelheid dient aan de voedingsbehoeften van de kat te worden aangepast. Leeftijd, activiteitsniveau en omgeving zijn bijzonder kenmerken, waar rekening mee moet worden gehouden.
Zet u a.u.b. genoeg water klaar.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.