Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€16,70
Beschikbaar
(0)

Royal Canin Cocker Spaniel Puppy Hondenvoer voor Cocker Spaniel welpen tot 12 maanden. De speciale brok is ontwikkeld voor huid en haar verzorging en ter ondersteuning van de spijsvertering.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Cocker Spaniël puppy, het is de tijd van nieuwe ontmoetingen en lichamelijke veranderingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je Cocker Spaniël pup zich geleidelijk. Royal Canin Cocker Puppy is geschikt voor puppy’s tot een leeftijd van 12 maanden en bevat een gepatenteerd complex aan antioxidanten – waaronder vitamine E- dat helpt de natuurlijke afweer van jouw Cocker Spaniël puppy te ondersteunen.

Royal Canin Cocker Puppy bevat een variëteit aan voedingsstoffen die helpen de barrièrefunctie van de huid van jouw puppy te ondersteunen. Verrijkt met EPA, DHA, vitamine A en bernagieolie helpt Royal Canin Cocker Puppy de gezondheid van de huid van jouw puppy te behouden en de vacht te verzorgen. Daarnaast bevat Royal Canin Cocker Puppy een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) die de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora van jouw puppy ondersteunt.

Ook zijn de grootte en vorm van de brokjes van Royal Canin Cocker Puppy speciaal aangepast aan de behoeften van de typische Cocker Spaniël. Deze formule helpt de vorming van tandsteen te verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers.

Royal Canin Cocker Spaniel Puppy in één oogopslag:
 

  • Compleet voer voor volwassen Cocker Spaniël tot de 12e levensmaand
  • Speciaal afgestemd op de behoeften van puppy's van dit specifieke ras
Speciale receptuur:
De samenstelling van het voer kan jouw kleine puppy ondersteunen in de groeifase.
Op maat gemaakte brokken
De brokken zijn speciaal ontwikkeld in vorm en textuur voor dit ras en kunnen de tandhygiëne ondersteunen vanaf het allereerste begin.
 
  • Gepatenteerde Antioxidantienkomplex: met de essentiële vitamine E, kan de natuurlijke afweer in de groeifase ondersteunen
  • Speciale voedingsstoffen: EPA & DHA, vitamine A en borage olie kunnen bijdragen aan een gezonde huid en een mooie en soepele vacht
  • Hoogwaardige eiwitten en Samenstelling:
    gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, tarwe, tarwemeel, rijst, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, visolie, mineralen, sojaolie, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,34%), psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie (0,1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Additieven:
    (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, Vitamine E: 590mg, E1 (IJzer): 35mg, E2 (Jodium): 3,5mg, E4 (Koper): 11mg, E5 (Mangaan): 46mg, E6 (Zink): 96mg, E8 (Selenium): 0,06mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca-extract: 125mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.


    Analytische bestandsdelen

    ruw eiwit 32.0 %
    ruw vet 18.0 %
    ruwe vezel 1.8 %
    ruwe as 7.7 %
    EPA + DHA vetzuren 0.4 mg
    prebiotica (FOS): kunnen de spijsvertering ondersteunen en een evenwichtige darmflora bevorderen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.