Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€52,75
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€52,75

Royal Canin Beagle Adult 12 kg

€101,20

Royal Canin Beagle Adult 2x12 kg

Beagles zijn vrolijke en intelligente honden en gemakkelijk om mee samen te leven. Ook voor jouw volwassen Beagle is een goede voeding belangrijk om gezond te blijven. De voeding die jij kiest voor jouw hond is dus van belang. Royal Canin Beagle Adult is geschikt voor Beagles vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Beagle in het achterhoofd. Royal Canin Beagle Adult helpt jouw Beagle zijn ideale gewicht te behouden, dankzij het aangepaste caloriegehalte. Het bevat tevens een combinatie van voedingsvezels die, naast dat zij jouw Beagle een voller gevoel geven, ook de gezonde spijsvertering en ontlasting ondersteunen.

Daarnaast helpt de exclusieve vorm van de brokjes van Royal Canin Beagle Adult de eetsnelheid vertragen en moedigt het aan tot beter kauwen. Zijn enthousiasme om volop mee te doen aan alles in het gezin, speciaal als het gaat om lichamelijke activiteiten buitenshuis, maken van de Beagle een zeer actieve hond. Zijn botten en gewrichten kunnen een voeding gebruiken dat de juiste voedingsstoffen bevat en zijn gezonde gewrichten ondersteunt. Daarom bevat Royal Canin Beagle Adult een specifieke formule, verrijkt met omega 3 vetzuren, zoals EPA en DHA, die de gezonde botten en gewrichten van je Beagle helpen te ondersteunen.

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelteproteïne, maïs, rijst, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, gehydrolyseerde dierlijke proteïne, plantenvezels, plantenproteïneisolaat *, bietenpulp, mineralen, visolie, gist, sojaolie, vlozaad en zaden, fructo-oligo-saccharide, hydrolysaat gist (bron manno-oligosaccharide), komkommerkruid-olie, druivenpitten en groene thee-extract (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron voor glucosamine), goudsbloemen-extract (rijk aan luteïne), hydrolysaat uit kraakbeen (bron van chondroïtine).

Toevoegingsmiddelen:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
vitamine A (28.000 IE/kg), vitamine D3 (700 IE/kg), E1 [ijzer] (42 mg/kg), E2 [jodium] (4,2 mg/kg), E4 [koper] (5 mg/kg), E5 [mangaan] (55 mg/kg], E6 [zink] (164 mg/kg), E8 [selenium] (0,09 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
conserveermiddelen, antioxidanten.


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 27.0 %
ruw vet 12.0 %
ruwe vezel 3.7 %
ruwe as 6.2 %
EPA + DHA vetzuren 3.0 g/kg

Hoeveelheid voer per dier in g/dag volgens de fabrikant:

Royal Canin Breed Beagle Adult is een compleetvoer voor honden.

 

Gewicht van de hond verminderde activiteit normale activiteit verhoogde activiteit
12 kg 171 198 225
14 kg 192 222 252
16 kg 212 246 279
18 kg 232 268 305

De aangegeven hoeveelheden zijn slechts richtlijnen en dienen aan de specifieke voedingsbehoeften van de hond te worden aangepast.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.