Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€27,75
Beschikbaar
(0)

Rodi Worst Kip met Rund is een complete en zeer smakelijke hondenvoeding op basis van kip en rund. Door de rauwe voeding te stomen in de verpakking is deze niet alleen zeer smakelijk maar bovendien ook nog eens heel gezond. Daarnaast is het een ideale snack voor in een voerspeeltje of als beloning tijdens de training. Ook bij het toedienen van medicijnen of het smakelijker maken van de dagelijkse voeding biedt Rodi Worst uitkomst! Na opening is de voeding nog 5 dagen houdbaar in de koeling. Uiteraard kan de de worst ook in delen worden ingevroren voor later gebruik. Verkrijgbaar in worsten van 400 gram.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.
  • Vlees en dierlijke bijproducten  (81% verse kip, 4% rund)
  • Granen
  • Plantaardige bijproducten
  • Mineralen

Eiwit 15%
Ruwe Celstof 1%
Vetgehalte 10%
Ruw As 7%

Voch

25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.

Voor pups is het een gezonde snack (bijvoorbeeld in een voerspeeltje) of een ideale beloning op cursus of bij training in het algemeen. Ook bij het toedienen van medicijnen of het smakelijker maken van de voeding biedt Rodi Worst uitkomst.

Door de rauwe voeding in de verpakking te stomen wordt het product houdbaar buiten de koeling. Op deze manier bevat het echter nog wel alle belangrijke voedingstoffen. Rodi Classic worst is daarom ook een uitstekend alternatief ter vervanging van diepvriesvoeding wanneer je op vakantie gaat.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.