Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€6,20
Beschikbaar
(0)

Dit wasmiddel is een perfect match met Robijn Wasverzachter Creations Waterlelie & Musk

 

Meer informatie over Robijn Klein & Krachtig Wasmiddel Black Velvet

 

Extra informatie over Robijn Wasmiddel Black Velvet

Robijn Black Velvet klein & krachtig vloeibaar wasmiddel is goed te gebruiken voor al je zwart- en donkergekleurde was. We dragen allemaal graag zwarte kleding, het voelt veilig om aan te trekken en is goed voor winter en zomer. Een groot nadeel is dat onze kostbare zwarte was erg snel verkleurt. Om dit te voorkomen, heeft Robijn een unieke samenstelling ontwikkeld. Hoe houdt Robijn de kleur mooi diep en zwart? Speciale zwartbehouders zorgen ervoor dat de kleding veel langer mooi blijft dan bij reguliere wasmiddelen. Robijn zegt het dan ook niet voor niets: wat mooi is, moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen zal de zwart- en donkergekleurde was optimaal blijven. Het wasmiddel heeft een heerlijk blijvende verfrissende geur, waardoor de was lang schoon blijft aanvoelen. Het middel is handig in gebruik en wast op elke temperatuur. Daarnaast is Robijn Black Velvet klein & krachtig vloeibaar wasmiddel sterk geconcentreerd, waardoor je weinig nodig hebt voor de schone was en een fles lang meegaat. De fles van 665 ml is zelfs goed voor maar liefst 19 wasbeurten. Voor een optimaal resultaat gebruik je Robijn Black Velvet klein & krachtig vloeibaar in combinatie met een van de heerlijke Robijn wasverzachters. Want wat zwart is, moet zwart blijven.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.
  • Wastips

    • Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergekleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte.
    • Het overladen van de wasmachine kan niet alleen je wasgoed, maar ook je machine beschadigen. Stop je wastrommel dus niet te vol!
    • Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.
    • Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.

     

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.