Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€51,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.


Is je huisdier een van de grotere viervoeters en bovendien atletisch gebouwd? Dan is Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition (Voorheen: OPTIBALANCE) precies de juiste maaltijd! Het hondenvoer bestaat uit een op maat gemaakte receptuur die is afgestemd op de behoeften van grote honden met een atletische bouw.

Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition heeft een hoog eiwitgehalte, dat belangrijk is voor zowel de opbouw als het behoud van magere spiermassa. Dankzij de goede verteerbaarheid kunnen de voedingsstoffen in het droogvoer bijzonder goed door het lichaam worden opgenomen. De combinatie van voedingsstoffen is speciaal samengesteld om de optimale conditie van je huisdier te ondersteunen. Tot slot bevatten de krokante brokjes belangrijke vitamine D, die bijdraagt aan het behoud van een normaal gebit.


Purina Pro Plan Large Athletic Adult Everyday Nutrition in één oogopslag:
  • Droogvoer voor volwassen honden (2 - 7 jaar) van grote rassen (vanaf 25 kg) met een atletische bouw.
  • Hoog eiwitgehalte: ondersteunt de ontwikkeling & het behoud van spiermassa
  • Tandformule: Vitamine D draagt bij tot het behoud van een normaal gebit
  • Omega-3 vetzuren: dragen bij tot een normale huid & glanzende vacht
  • Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke bron van eiwitten
  • Optimale opname van voedingsstoffen: licht verteerbaar, bevordert de opname en omzetting van de voedingsstoffen die het bevat
  • Ideale voedingsstoffencombinatie: met vitaminen & mineralen, ondersteunt een normaal lichamelijk gestel
  • Grote brokken: aangepast aan de kaken van grote honden
  • Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen: geavanceerde formule gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen
  • Zonder kunstmatige kleurstoffen
Samenstelling
Hoogwaardige kip (19%, inclusief rug en borst), tarwe, gedroogd gevogelte-eiwit, maïs, rijst (8%), dierlijk vet, sojameel, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat van dierlijke oorsprong, maïseiwitmeel, maïsgries, tarwegluten, gedroogd zalmeiwit, mineralen, gedroogd ei, visolie, vitaminen, aminozuren, antioxidanten.

Toevoegingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (29.000 IE/kg), vitamine D3 (950 IE/kg), vitamine E (550 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), ijzersulfaatmonohydraat (150 mg/kg), calciumjodaat [watervrij] (2,4 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (16 mg/kg), mangaansulfaatmonohydraat (56 mg/kg), zinksulfaatmonohydraat (140 mg/kg), natriumseleniet (0,16 mg/kg).

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 28.0 %
ruw vet 18.0 %
ruwe vezel 2.0 %
ruwe as 7.5 %
taurine 0.1 %
     
     
     
     
     
     

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.