Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€27,20
Beschikbaar
(0)

Ter voorkoming van botafwijkingen en voor een goede ontwikkeling van het skelet..

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Bij veel puppy's, met name de grote, snelgroeiende rassen, bestaat een kans op het ontstaan van skeletafwijkingen (heup- en elleboogdysplasie) en stoornissen in de omzetting van kraakbeen naar bot (osteochondrose). De gevolgen voor de pup en de daaruit voortvloeiende blijvende klachten tijdens zijn volwassenheid kunnen leiden tot veel verdriet bij het dier en zijn baasje. 

PrimeVal Puppy Gelatinaat is een uniek voedingssupplement dat helpt bij het voorkomen van gewrichtsproblemen van de opgroeiende pup tot één jaar.

Uitgebreide informatie
PrimeVal Puppy Gelatinaat is een uitgekiend product voor de preventie van gewrichtsproblemen bij opgroeiende honden. PrimeVal Puppy Gelatinaat bevat belangrijke bouwstoffen die van nature aanwezig horen te zijn in de weefsels van de gewrichten en van het skelet en die hier stevigheid aan geven en voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van de hoogst mogelijke farmaceutische kwaliteit. Hierdoor wordt de opbouw van het kraakbeen bevorderd en worden de banden en pezen van uw puppy verstevigd.

Voordelen op een rij
-preventie van artroseproblemen bij grote hondenrassen
-preventie van hernia- of vergroeiingproblemen bij honden met een lange rug
-preventie van groeipijnen bij jonge honden 

Samenstelling: collageenhydrolysaat, aroma, collageen type II.

Aanbevolen dosering: PrimeVal Puppy Gelatinaat kunt u eenvoudig toevoegen aan het voer van uw hond vanaf een leeftijd van acht weken. De hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van uw hond. 
5-15 kg: ½ maatschepje per dag 
15-30 kg: 1 maatschepje per dag 
30-40 kg: 2 maatschepjes per dag 
> 40 kg: 3 maatschepjes per dag 

Waarschuwing: PrimeVal Puppy Gelatinaat is speciaal ontwikkeld voor de opgroeiende pup. Bij een leeftijd vanaf één jaar is er PrimeVal Gelatinaat voor de hond, welke een andere samenstelling kent.

Vrij van: puppy's hebben andere voedingswensen dan volwassen honden. Om deze reden heeft PrimeVal Puppy Gelatinaat een aangepaste samenstelling zonder calcium, magnesium en ijzer. 

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.