Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€36,20
Beschikbaar
(0)

PetCooler Pet Mat

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€36,20

PetCooler Pet Mat L 75X51cm
De PetCooler matten blijven 3 a 4 dagen koel door haar verkoelende gel substantie. Dit geeft in de warme perioden een zeer aangenaam gevoel voor uw hond. Als uw hond het koud heeft, is de PetCooler ook als Pet Warmer te gebruiken
Honden zweten niet. Ze hijgen. Zo reguleert een hond zijn lichaamstemperatuur. En dat werkt prima. Al kost dit bij warm weer wel veel energie en dat maakt je hond lusteloos. Maar niet als hij een handje wordt geholpen door de PetCooler mat. De Mat blijft 3 a 4 dagen koel door de verkoelende gel substantie. 
Gebruik: je legt de Pet Cooler mat in koud water. (20 min) De door NASA ontwikkelde technologie zorgt er voor dat de Pet Cooler dagenlang verkoeling geeft.  Als je hond het koud heeft, is de PetCooler ook als Pet Warmer te gebruiken.  
De buitenzijde van de Pet Cooler is van katoen. Tussen de weerszijden van katoen bevinden zich kleine compartimenten met speciale vochtabsorberende korrels. Door aanraking met water ontstaat er een gelei-achtige substantie, die in staat is een bepaalde temperatuur gedurende lange tijd vast te houden. Na het inweken met water is de Pet Cooler al veel kouder als de omgevingstemperatuur. Dit effect kan versterkt worden door de Pet Cooler enkele minuten in de koelkast of in de vriezer te leggen. Ook kan de Pet Cooler de warmte van de magnetron opnemen. De aangenomen temperatuur wordt gedurende enkele dagen vastgehouden. Je hond heeft dus lange tijd baat bij de Pet Cooler. Uiteraard is de absorberende stof niet giftig en volkomen veilig voor je hond. Ideaal om te gebruiken in buitenhokken, werpkisten, en in de auto. 
Wassen: de pet mat cooler mat mag niet in de wasmachine gewassen worden maar wel met de hand in een mild sopje. Hij kan het beste gewassen worden 8 tot 10 dagen nadat je hem voor het laatst heeft laten inweken de korrels zijn dan namelijk geheel opgedroogd. Als je vlekken en/of geurtjes wilt verwijderen dan kan je daarvoor het beste een mengsel van water en een scheutje azijn gebruiken. 
Verkrijgbaar in de maten:
  • M     38x51cm
  • L      51X100cm
  • XL    75x100cm

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.