Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€30,20
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Perfect fit adult 1+ rijk aan zalm is het ideale voer voor volwassen katten, die soms speels, soms liefdevol en soms met gespitste zintuigen de omgeving ontdekken. De speciale receptuur is perfect op enthousiaste kattens afgestemd en bevat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen, die voor een evenwichtige kattenvoeding essentieel zijn. Alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten zijn voor de receptuur rijk aan zalm verwerkt. Zalm wordt de katten zeer geliefd en goed verdragen, wat wederom een positief effect op de spijsvertering heeft. Biotine, zink en omega-6-vetzuren ondersteunen een gezonde en glanzende vacht en de gezondheid van de huid. De knapperige textuur van de brokjes reinigt de tanden tijdens het kauwen en zorgt bovendien voor gezond tandvlees. Ook de gezondheid van de onderste urinewegen wordt door de unieke receptuur ondesteund.

Ingrediënten
Gedroogd zalteiwit (14% zalm), tarwe, maïsmeel, runseiwitten, soja-eiwit, gevogelte, maïseiwit, sojameel, gedroogd pluimveereiwit, rijst (4%), leverhydrolysaat, gist, natriumchloride, kaliumchloride, zonnebloemolie (0,4%).

Additieven:
Voedingsfysiologische additieven:
Vitamine A (9.521 IE/kg), vitamine B1 (24.9 mg/kg), vitamine B2 (42.7 mg/kg), vitamine C (98 mg/kg), vitamine D3 (1.050 IE/kg), vitamine E (1.000 mg/kg), biotine (0.59 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (24 mg/kg), L-carnitine (220 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (150 mg/kg), kaliumjodide (1.9 mg/kg), taurine (4.186 mg/kg).


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 34.0 %
ruw vet 14.0 %
ruwe vezel 2.2 %
ruwe as 8.2 %
calcium 1.1 %
fosfor 1.0 %
omega-6-vetzuren 3.0 %

Voedingsadives:

Perfect fit adult 1+ - rijk aan zalm is compleetvoer.

 

Gewicht van de kat Voerhoeveelheid in g/dag
3 kg 45
4 kg 55
5 kg 65
6 kg 70

 

Pas de voerhoeveelheid aan de activiteit en de algemene lichamelijke conditie van uw kat aan. Neem voldoende tijd voor de voeromstelling. Water dient altijd klaar te staan. Gesloten op een koele en droge plek bewaren.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.