Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

De dagelijkse verzorging van het gebit is bij honden heel belangrijk. Pedigree Dentastix Fresh ondersteunt het behoud van gezonde tanden en tandvlees. De combinatie van Eucalyptus en groene thee-extracten vermindert de slechte adem die wordt veroorzaakt door VSC-bacteriën en zorgt voor een frisse adem. Wetenschappelijk bewezen kunnen de Pedigree Dentastix Fresh bij dagelijks voeren de vorming van tandsteen tot 80% verminderen, dankzij de combinatie van de speciale textuur en reinigende actief werkende stoffen. Pedigree Dentastix Fresh is volledige verteerbaar en er blijft niets van over. Honden houden van de Dentastix Fresh en zullen er alles voor doen!

Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten (o.a. 0.20% entkoffeinierter groene thee-extract en 0.06% eucalyptus olie), vlees en dierlijke bijproducten, mineralen (o.a. 2.4% natrium tripolyfosfaat), plantaardige eiwitextracten, olie en vetten.
Toevoegingsmiddelen:
Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:
zinksulfaat-heptahydraat (1.045 mg/kg).
Sensorische toevoegingsmiddelen:
kip aroma (45 mg/kg).

Voedingsadvies:

Pedigree Dentastix Fresh zijn een aanvullend voer.

voor jonge en kleine honden: Een stick per dag voor kleine honden. Uitsluitend geschikt voor honden tussen 5 en 10 kg lichaamsgewicht. Niet geschikt voor pups jonger dan 4 maanden.

voor middelgrote honden: Een stick per dag. Geschikt voor honden tussen 10 en 25 kg. Niet geschikt voor pups jonger dan 4 maanden.

voor grote honden: Voer een stick per dag. Niet geschikt voor honden minder dan 25 kg of pups jonger dan 4 maanden.


Na openen binnen 14 dagen de inhoud opmaken. Er dient altijd vers drinkwater klaar te staan. Koel en droog bewaren.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.