Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Bekijk alle varianten
€105,95
Bekijk alle varianten
Beschikbaar
(0)

Hoogwaardig hondenvoer met natuurlijke samenstelling, geschikt voor elke hond.koud geperst met acticell vruchtenpower – brandstof voor de cellen

Het door de koude drukpers techniek bereide hondenvoer van Markus Natuur is een bijzonder hoogwaardige voeding voor elke hond, dankzij zijn bijzondere natuurlijke samenstelling. In Markus-Mühle voer zit kracht! Markus-Mühle Nature hondenvoer is ontwikkeld door mensen die dagelijks met honden te maken hebben en door honden zijn omgeven, want ook honden moeten gezond leven

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Voor Markus-Mühle Natuur-voeding worden alle vaste ingrediënten tot meel gemalen. Daardoor wordt de biologische beschikbaarheid van de natuurlijke producten, het mengen en de vitale stof door een koude drukpers techniek optimaal verbeterd.

  • Gevogelte, wild vis en eieren
    met levensmiddelenkwaliteit verzorgen uw hond met een zeer hoog eiwitgehalte
  • Met natuurlijke en vitale voedingsvezels
    voor een optimale darmflora
  • Behoedzame bereiding door een speciaal koude drukpers techniek
  • Voor de kauwbehoefte in brokvorm
  • Altijd vrij geweest van vlees- en beendermeel,
    ondanks dat dit pas in 2000 wettelijk werd voorgeschreven.
  • Zonder zwaar verteerbare, plantaardige bijproducten
    zemelen, schalen, sojaextrakten of tarwegluten.
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.
  • Zonder chemische kleurstoffen, lokstoffen, conserveringsmiddelen
  • Geen anorganische mineraalstoffen
    zoals calciumcarbonaat, steenmeel of voederkalk

De voedingsspecialisten van Markus-Mühle hebben altijd een ander aanpak gehad. Ze bieden uitsluitend voeding uit de natuur aan. Hun nieuwste innovatie: acticell-vruchtenenergie voor de cellen! Dit is een bijzondere samenstelling van verschillende vruchten die rijk zijn aan secundaire plantaardige stoffen. Deze functioneren o.a. als antioxidant en werken daardoor het proces van het ouder worden tegen. Acticell ondersteunt de spijsvertering, sterkt het immuunsysteem en optimaliseert de voedingsverwerking. Uit tien verschillende vruchten (o.a. ananas, appel, mango en bosbes) ontwikkelen de experten een uniek en uitsluitend natuurlijk vitaalstof combinatie. De vruchtenmix werkt als een soort brandstof voor de cellen en zorgt ervoor dat uw hond alle natuurlijke vitamines en secundaire plantaardige stoffen binnenkrijgt:

  • West Indische kersen;
    bevatten veel vitamine C en ondersteunen het immuunsysteem.
  • Appels;
    zijn bekend voor hun hoge pectine gehalte, dat belangrijk is als voedingsvezel voor het onderhouden van de darmflora.
  • Bananen;
    bevatten veel calcium, belangrijke mineralen, vitamines, koolhydraten en voedingsvezels. Ze zijn vooral belangrijk voor hun energieverzorging, het sturen van activiteit in zenuwen en spieren en voor de activering van emzymen.
  • Peren;
    ondersteunen, net zoals appels, de darmflora en zijn bekend vanwege hun hoog gehalte aan mineraalstoffen.
  • Frambozen;
    bevatten biotine, die voor de groei van huid, vacht en klauwen noodzakelijk en onmisbaar is.
  • Bosbessen;
    bevatten veel fenolische zuren, flavonoïden en andere secundaire plantaardige stoffen die bijzonder belangrijk zijn voor de gezondheid van de kleine bloedvaten en het zicht.
  • Sint-Jansbrood;
    heeft antioxidantische eigenschappen door flavonoïden, gallisch zuur en glycosiden en heeft dus een positief effect op de spijsvertering.
  • Mangos;
    heeft een positief effect op de pigmentering van het vacht. De secundaire plantaardige stoffen die mangos bevatten dienen als antioxydant en ondersteunen het eigene immuunsysteem.
  • Papayas;
    net zoals ananas bevatten ze belangrijke emzymen, vooral papaïne die ondersteunt bij het verteren van eiwitten. Bovendien is de papaya bekend voor zijn ondersteuning van de spijstvertering.



De hond is in duizend jaren als een zogenaamde prooigrijper ontstaan. Hij voedde zich met bessen, kruiden, vissen, insecten, maar vooral van verschillende prooidieren. Hij at niet alleen het vlees, maar ook de botten, ingewanden, lichaamssappen, penzen, verteerd gras, vel enz. In de natuurlijke prooi vond hij alles wat hij nodig had om gezond te blijven. Deze dingen vergeet de mens in de huidige tijd vaak. De beste voeding voor een hond zijn nog steeds kleine prooidieren. Maar je kunt niet overal honden natuurlijk prooi voeren. Het idee van dit eigenaardige hondenvoer kwam van een bekende dierenarts, die tevens een hondenpension bezat en een fokker was. Het resultaat: Markus-Mühle Natuur hondenvoer. Wetenschappelijke analyses bevstigen dat Markus-Mühle voer rijk is aan mineralen en een evenwichtige amino-zuurgraad heeft die de optimale basis voor een hondenvoer vormen. Het voer wordt in een familiebedrijf in Westerwald geproduceerd met een speciaal koude drukpers techniek. De brokken van Markus-Mühle voer schoont de tanden en bevredigd de behoefte om te kauwen. Bij de vervaardiging van deze unieke hondenvoer wordt consequent afgezien van: rundvlees, varkensvlees, conserveringsmiddelen, chemische kleurstoffen, plantaardige eiwit extracten, kunstmatige aroma- en lokstoffen, genetisch gemodificeerde ingrediënten en anorganische mineralen.
Let op: Bij de productie van Markus Mühle hondenvoer worden geen chemische kleurstoffen, lokstoffen, conserveringsmiddelen en gentechnisch gemanipuleerde bestanddelen toegevoegd. De korte houdbaarheid van droogvoer Markus Mühle van 6 maanden vanaf de productiedatum is hiervan een bewijs.

Samenstelling
gevogeltevleesmeel (27% in de droge massa), volkoren maïsmeel (geëxtrudeerd, 13%), volkorenrijstmeel (geëxtrudeerd, 13%), wildpenspoeder (5%), rijstkiemen, botmeel, maïskiemen, artisjokpoeder, bietenpoeder, vismeel (5%), lijnzaadolie, rapzaadolie (beide koud geperst), fruit-poeder (uit: Sint-Jansbrood, ananas, papaja, banaan, West-Indische kersen, appel, peer, blauwe bessen, mango, framboos), aromatische kruiden, eigeelpoeder, zalmolie, algenmeel, sporenelementen en vitaminen. Alle vaste ingrediënten zijn gemalen tot meel. Daardoor wordt de biologische beschikbaarheid van de natuurlijke producten, het mengen en de vitale stof door een koude drukpers techniek optimaal verbeterd.

Additieven: Voedingsfysiologische toevoegingen:
vitamine A (10.500 IE/kg), vitamine D3 (1.050 IE/kg), vitamine E (200 mg/kg), vitamine B1 (3,5 mg/kg), vitamine B2 (7 mg/kg), vitamine B6 (4,2 mg/kg), vitamine B12 (42 mcg/kg), biotine (210 mcg/kg), foliumzuur (0,35 mg/kg), niacine (21 mg/kg), vitamine C (140 mg/kg), panthotheenzuur (7 mg/kg), choline-chloride (1.050 mg/kg), ijzer (200 mg/kg),kobalt (1 mg/kg), mangaan (48 mg/kg), seleen (0,25 mg/kg), koper (10 mg/kg), zink (65 mg/kg), jodium (1,6 mg/kg)

Voedingsaanbeveling
Voedingsinstructies Aanbeveling: Als vuistregel wordt 1,2% van het lichaamsgewicht aanbevolen. Bijvoorbeeld; Een hond die 10 kg weegt, krijgt 120 g / dag, de grootte van een Cocker Spaniel krijgt ongeveer 180 g / dag en de grootte van een Herdershond krijgt ongeveer 420 g / dag. Honden moeten langzaam wennen aan nieuw en onbekend voer. Het is dus beter ongeveer de eerste drie dagen een beetje Markus-Mühle voer in het oude voer te mengen. Voor sport-, prestatie- en fokhonden kunt u, naar wens, de hoeveelheid voer verhogen. Voor prestaties honden en honden fokken, de dagelijkse voeding rantsoen te verhogen als dat nodig is. Samenvatting LPS_SUMMARY Markus-Mühle NaturNahfutter bevat alle belangrijke onderdelen van een natuurlijke prooi, de hoge kwaliteit voederareaal alleen voor elke hond, zachte koud, met fruit Acticell Power - brandstof voor de cellen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.