Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€59,00
Beschikbaar
(0)

Black Angus Adult met Eend & Haring is optimaal afgestemd op de behoefte van volgroeide honden vanaf 12 maanden, met groenlipmosselvleesextract.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Black Angus Adult met Eend & Haring is optimaal afgestemd op de behoefte van volgroeide honden vanaf 12 maanden, met groenlipmosselvleesextract.

Bij Markus-Mühle staat de meest natuurgetrouwe voeding voor de hond centraal. Alle producten bestaan uit een combinatie van eersteklas proteïnen, goede koolhydraten en zorgvuldig uitgezochte plantaardige componenten. Het bijzondere aan Black Angus hondenvoer is de speciale koude persing. Dit zorgt ervoor dat het niet tot structurele verandering van proteïnen en koolhydaten door grote hitte komt.

  • Geschikt voor alle honden vanaf 12 maanden
  • Proteïne uit rund, eend en haring
    hoogwaardige en licht verteerbare eiwitbronnen kunnen een gezonde groei ondersteunen en de spieren versterken. Haring biedt essentiële vetzuren die de stofwisseling stimuleren en voor het opbouwen en onderhouden van de celwanden van groot belang zijn.
  • Koolhydraten en vezels
    kunnen de energietoevoer reguleren, de darmfunctie optimaliseren, de spijsvertering ondersteunen en het immuunsysteem versterken.
  • Groenlipmosselextract
    rijk aan chondroïtine-sulfaat en glucosamine-polysacharide die kraakbeenslijtage vertragen en de celvernieuwing in het kraakbeen stimuleren; dankzij het hoge gehalte aan EPA/DHA-vetzuren kan het ook bijdragen aan de bescherming van gewrichten
  • Kruiden, bessen, wortels, en zaden
    dit plantencomplex kan vitaliserende fytovoedingsstoffen voor ogen, zenuwen, lever, spijsvertering en het immuunsysteem leveren.
  • Koudwater pers-methode
    het mengen van alle rauwen ingrediënten en zonder stoom of hoge temperaturen persen van brokken. Hierdoor blijven de stimulerende, positieve eigenschappen van de rauwe producten behouden.
  • <
  • Geen genetisch gemanipuleerde bestanddelen
  • Zonder chemische kleurtoevoegingen, conserveringsmiddelen of lokstoffen
  • Geen anorganische mineralen
    zoals calciumcarbonaat, gesteentemeel of kalk

De voedingsspecialisten van Markus Mühle hebben altijd al voor een andere aanpak gekozen. Zij bieden uitsluitend diervoeding die op de natuur georiënteerd is.

Black Angus Adult met Eend & Haring is optimaal op uw hond afgestemd voor de beste jaren van zijn leven. Gemakkelijk verteerbare proteïnen kunnen de spiermassa bevorderen, een zorgvuldig geselecteerd kruidenmengsel en uitgebalanceerde verhouding vetzuren ondersteunen de afweer en zo kan het immuunsysteem versterkt worden.

  • Eend & Angus-Rund
    zorgen voor een grote acceptatie en zijn licht verteerbare proteïnebronnen, ideale voeding bij gevoeligheid voor levensmiddelen en voor moeilijke eters.
  • Haring
    biedt onmisbare Omega-3 & Omega-6 vetzuren, die de stofwisseling kunnen stimuleren en van groot belang kunnen zijn voor de opbouw en het onderhoud van de celwand.
  • Bruin volkorenrijst
    licht verteerbare koolhydraten, die voor een optimale energietoevoer zorgt en het ideaal gewicht van de hond ondersteunen.
  • Droog veen
    rijk aan natuurlijke voedingsstoffen, die de spijsvertering bevorderen en een gezonde darmflora ondersteunen


Let op: Bij de productie van Markus Mühle hondenvoer wordt geen gebruik gemaakt van chemische kleurstoffen, lokstoffen, conserveermiddelen of genetisch gemanipuleerde bestanddelen. De korte houdbaarheid van droogvoer Markus Mühle vanaf 8 maanden vanaf de productiedatum bewijst dit feit.

Samenstelling
Black Angus-gedroogd vlees gemalen (17,3%), bruine volkorenrijst gemalen, gedroogd eendenvlees gemalen (9,7%), gedroogde haring gemalen (6,6%), gierst gemalen, Amaranthus gemalen, verse groene kruiden, lijnzaad, algenmengsel, haringolie, plantaardig oliemengsel koud geperst, bietenpulp, gelatine, Droog Veen (2%), Yucca Schidigera gedroogd en gemalen, Mariadistelzaad, venkelzaad, blauwe bosbes gedroogd, eigeelpoeder, kiezelaarde (1,5%), mosselvleesextract van Perna Canaliculus (1,5%), zeeweekdieren-proteïne van Perna Canaliculus (1%), groene mineralen-aarde.

Samenstelling
vitamine A (10.000 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (200 mg/kg), bitamine B1 [Thiamine-mononitraat] (3,5 mg/kg), vitamine B2 [Riboflavine] (7 mg/kg), vitamine B6 [Pyridoxine-hydrochloride] (4,2 mg/kg), vitamine B12 (42 µg/kg), biotine (210 µg/kg), foliumzuur (0,35 mg/kg), niacine (21 mg/kg),vitamine C [L-Ascorbinezuur) (140 mg/kg), Pantoteenzuur [Calcium-D-pantothenaat] (8 mg/kg), choline-chloride (1.500 mg/kg), mangaan (48 mg/kg), koper (10 mg/kg), zink (120 mg/kg), ijzer (200 mg/kg).

Hoeveelheid over per dier volgens de fabrikant:
Gewicht van de hond Hoeveelheid in g/dag
2 kg 50
5 kg 100
7 kg 130
10 kg 170
15 kg 260
20 kg 290
25 kg 320
30 kg 380
35 kg 420
40 kg 460
45 kg 510
50 kg 545
60 kg 630
70 kg 710
80 kg 785
Analytische bestanddelen:
Black Angus Adult
ruw eiwit ruw vet ruwe vezel ruwe as calcium fosfor magnesium natrium metaboliseerbare energie
25.2 % 10.1 % 6.0 % 7.5 % 1.35 % 1.12 % 0.08 % 0.39 % 3430.0 kcal/kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.