✔️Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00

✔️Verzending naar België & Duitsland €5,00

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

eur44,50

Beschikbaar
(0)

Cat Chow Adult Zalm en Tonijn is evenwichtig kattenvoer voor volwassen katten. Bevat veel zalm en tonijn en is aangepast aan de behoeften van jouw kat. Rijk aan omega-3 en -6 vetzuren.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

eur44,50

Cat Chow Adult Zalm en Tonijn 15kg

eur87,50

Cat Chow adult Zalm en Tonijn 2x15kg


Cat Chow Adult Zalm en Tonijn van Purina is een evenwichtige kattenvoeding ter ondersteuning van de gezondheid van jouw katje. De goed te verteren en hoogwaardige proteïnen geven het kattenvoer een heerlijke smaak die geen enkele kat kan weerstaan. Het is ontwikkeld om voedingsstoffen en energiegebruik van katten vanaf één jaar te vervullen. De omega-3 en -6 vetzuren kunnen voor een gezonde huid en glanzende vacht zorgen. Het recept is een combinatie uit natuurlijke ingrediënten: peterselie, spinazie, wortels en erwten. Het voer is rijk aan vitamine E wat het natuurlijke afweersysteem kan ondersteunen. De voeding bevat taurine wat voor katten erg belangrijk is aangezien zij het niet zelf kunnen produceren. Taurine kan onder andere het functioneren van het hart en het gezichtsvermogen bevorderen. Koolzaadschroot en cichorei kunnen de spijsvertering ondersteunen. Vanwege de hoge verteerbaarheid en het hoge verbruik van Cat Chow kattenvoer vermindert de hoeveelheid ontlasting van jouw kat. Daardoor hoeft de kattenbakvulling minder vaak verschoond te worden.

 • De belangrijkste producteigenschappen in één oogopslag:
   • Voor volwassen katten vanaf 1 jaar
   • compleetvoeding
   • Rijk aan dierlijke proteïnen
   • Evenwichtige voedingsstoffen en een heerlijke smaak
   • Voor een zorgvuldige en gezonde spijsvertering
   • Bevat taurine ter ondersteuning van het normaal functioneren van het hart en netvliesstructuur
   • Zonder de toevoeging van kunstmatige keur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen

Purina bedient al meer dan 80 jaar huisdieren en hun baasjes. Purina Cat Chow Kattenvoer is optimaal op de behoeften van jouw kat afgestemd en voert altijd onderzoeken en kwaliteitscontroles uit.

   
   
   
Samenstelling
Graan, plantaardig eiwit-extract, vlees en dierlijke bijproducten (vlees 14%), olie en vet, vis en bijproducten van vis (zalm min. 4%, tonijn min. 4%), groenten (gedroogde en geraspte cichorei 2,7%, wortel 2%, spinazie 1,3%, erwten 1,3%), bijproducten van natuurlijke oorsprong (gedroogde geraspte raapzaad 2,7%, peterselie 0,4%), gist, mineralen.

Toevoegingsstoffen:
Vitamine A (13.000 IU/kg), vitamine D3 (1.100 IU/kg), vitamine E (95 IU/kg), ijzer(E1) (50 mg/kg), jodium (E2) (1,6 mg/kg), koper(E4) (9mg/kg), mangaan (E5) (5mg/kg), zink(E6) (70 mg(kg), selenium (E8) (0,11mg/kg).

 

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.