Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€12,20
Beschikbaar
(0)

De juiste balans verdient de juiste aandacht. Qua voeding, qua beweging én qua energie. Met Impress Your Dog Active krijgt je hond voeding waar hij zich goed bij voelt. Bovendien stimuleert het de ontwikkeling van krachtige botten, sterke spieren en een glanzende vacht. Wij willen natuurlijk ook dat de conditie en prestaties van je hond optimaal blijven!

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€12,20

Impress Your Dog Active 3kg

€31,60

Impress Your Dog Active 12,5kg

Impress Your Dog Active is een volledig diervoeder voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddeld hogere inspanning.

Hoeveel voer krijgt je actieve hond?

In onderstaand voedingsschema vind je heel gemakkelijk een passende voergift voor je actieve hond. Zoek in de bovenste balk het actuele gewicht van je hond en kies daar de juiste mate van activiteit bij. Je ziet nu heel eenvoudig een geschikte voergift voor je hond per dag. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag.


klik op bovenstaande afbeelding voor een groot en duidelijk voedingsschema

Samenstelling

dierlijk eiwitextract (27%), maïs, gevogelte (16%), vleesmix (13%), rijst, hemoglobine, dierlijk vet (gevogelte), gist, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie (0,7%), mineralen, lijnzaad

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 5,8%, vocht 10%, calcium 1,3%, fosfor 1%

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.