Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Bekijk alle varianten
€17,50
Bekijk alle varianten
Beschikbaar
(0)

Royal Canin Breed Bulldog voor de speciale voedingsbehoeften van de Engelse Bulldog vanaf 12 maanden, bijzondere vorm brokjes voor makkelijker voedselopname.

De Engelse bulldog is een rustige, evenwichtige familiehond en aangenaam gezelschap met een hart van goud. Door de speciale vorm van zijn hoofd met kort aangezicht en onderbeet (brachycephale type) heeft de bulldog smalle luchtwegen. De daarmee verbonden inspanning bij het ademhalen kan de spijsvertering beïnvloeden.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Royal Canin Breed Bulldog hondendroogvoer houdt rekening met deze bijzonderheden van de volwassen Engelse bulldoggen vanaf 12 maanden:

  • Bescherming van de huid en een mooie vacht: versterkt de barrière-functie van de huid en kan helpen tot het behoud van de natuurlijke schoonheid van de vacht van de Engelse bulldog door waardevolle vitaminen en aminozuren
  • Versterking van de gewrichten: een hoog gehalte chondroïtine en glucosamine kan helpen bij het versterken en beschermen van de gewrichten, kan het behoud van het juiste gewicht ondersteunen. Ontstekingen en oxidatieve schade munnen met behulp van Omega-3-vetzuren EPA en DHA worden bestreden
  • Optimale voedselopname: door de ergonomische vorm van de brokjes wordt de voedselopname vergemakkelijkt en wordt de Engelse bulldog tot intensief kauwen aangezet
  • Ondersteunt de verzorging van het gebit en helpt voor een betere gebitsgezondheid
  • Optimale spijsvertering: beperking van ongewenste bacteriële gistingsprocessen door weinig onverteerbare proteïne en toevoer van plantaardige vezels voor een goede spijsvertering

Brokjes:

Samenstelling:
rijst, gevogelte-eiwit (gedroogd), plantenproteïne-isolaat*, dierlijk vet, kaantjes, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), gedroogde bietenpulp, lignocellulose, mineralen, soja-olie, visolie, ei gedroogd, fructo-oligosacharide, natriumtrifosfaten, L-tyrosine, calciumcitraat, taurine, L-lysine, afrikaantjesextract (rijk aan luteine), hydrolysaat uit schaaldieren (rijk aan glucosamine), polyfenolen (uit druiven en groene thee), hydrolysaat uit kraakbeen (rijk aan chondroïtinesulfaat).
* L.I.P.: geselecteerde, licht verteerbare proteïnen met hoge biologische waarde.

Toevoegde stoffen:
voedingsfysiologische additieven:
vitamine A (30.400 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 [ijzer] (51 mg/kg), E2 [jodium] (5,1 mg/kg), E4 [koper] (7 mg/kg), E5 [mangaan] (67 mg/kg], E6 [zink] (204 mg/kg), E8 [selenium] (0,11 mg/kg).
Technologische additieven:
conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer in gram/dag volgens de producent:

Royal Canin Breed Bulldog Adult is enkelvoer voor honden.

Voor het mengen met water, let op het op de zak aangegeven advies.

Gewicht van de hond Verminderde activiteit < Verhoogde activiteit
18 kg 223 258 294
20 kg 242 280 318
22 kg 259 300 341
24 kg 277 321 364
26 kg 294 340 387
28 kg 311 360 409
30 kg 327 379 431

Uw dier heeft voldoende tijd nodig om aan het nieuwe voer te wennen. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen dient de omstelling van het voer langzaam en stapsgewijs te gebeuren.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.