Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00 | Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€60,95
Beschikbaar
(0)

Hill´s Prescription Diet Canine R/D Weight Reduction helpt bij de gewichtsafname is daarom geschikt voor de behandeling van honden met overgewicht.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Hill’s Prescription Diet biedt een serie van voer aan, dat kan wordt gebruikt om je dieren met verscheidene ziekten te behandelen. Met klinisch bewezen effect. Hill’s Prescription Diet Canine R/D kan worden ingezet om honden met overgewicht te behandelen. Obesitas heeft een grote impact op het leven van je hond: de mobiliteit wordt zeer beperkt en daarnaast daalt de levensverwachting. De oorzaak van obesitas bij honden is vaak dezelfde als bij mensen: te veel calorieën en vetten bij te weinig beweging. Hill’s Prescription Diet Canine R/D is daarom ontwikkeld om je hond met overgewicht of obesitas te ondersteunen bij het afvallen en gaat de obesitas op actieve wijze tegen. In het voer zit een unieke formule verwerkt, die ervoor zorgt dat de slanke spiermassa van je hond behouden blijft en je hond een verzadigend gevoel krijgt. Daarnaast wordt de natuurlijke afweer van je hond tijdens het dieet bevorderd. Het in het voer verwerkte L-carnitine en lysine zorgen bovendien voor de verbranding van de lichaamseigen vetopslag en voorkomen een extra depositie van vet. Hill’s Prescription Diet Canine R/D heeft bewezen dat het aandeel van het lichaamsvet van je hond binnen acht weken met 22% kan worden verminderd, indien je jouw hond enkel met Hill’s Prescription Diet Canine R/D voert!

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, mineralen en zaden.
Toevoegingsmiddelen:
vitamine A (25.330 IE/kg), vitamine D3 (1.490 IE/kg), ijzer, (ijzer 176 mg/kg), jodium (2,6 mg/kg), koper (22,3 mg/kg), mangaan (78,5 mg/kg) zink (150 mg/kg), selenium (0,4 mg/kg), mit natuurlijke antioxidanten.

Hoeveelheid per dier in g/dag
Voor volwassen honden: de volgende voedingshoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoefte van dieren varieert. Voedingshoeveelheid aanpassen om het ideale lichaamsgewicht te behouden.
In geval van twijfel of wanneer je Prescription Diet Canine r/d voor een pup, of een junior gebruikt, vraag advies aan je dierenarts.
Vers water dient altijd voor je hond klaar te staan.
Met toestemming van je dierenarts mix je steeds meer van de nieuwe voeding met steeds minder van het bestaande voer gedurende een periode van 7 dagen.
Toevoeging van andere voeding is niet noodzakelijk en kan de werking van Hill´s voeding verminderen.Volwassen honden:
 

Gewicht van de hond Dagelijke hoeveelheid in g
2,5 kg 45 g
5 kg 75 g
10 kg 125 g
20 kg 210 g
30 kg 290 g
40 kg 355 g
50 kg+ 8 g per kg

 

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.