Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€28,75
Beschikbaar
(0)

Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ verbetert klinisch bewezen de beweeglijkheid in 30 dagen, dankzij het juiste evenwicht tussen gezonde voedingsstoffen en speciale omega 3-olie.

Helpt katten makkelijker te stappen, lopen, spelen en de trap op te lopen. Klinisch bewezen, u merkt het verschil in 30 dagen.
Helpt uw kat makkelijker te stappen, lopen en spelen door pijnlijke gewrichten te verzachten en het kraakbeen gezond te houden.

Helpt het gewrichtskraakbeen te behouden dankzij EPA, een speciaal omega 3-vetzuur uit visolie, en natuurlijk glucosamine- en chondrotinesulfaat.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€28,75

Hills Feline JD 2 kg

Hill's™ Prescription Diet™ Feline j/d™ verbetert klinisch bewezen de beweeglijkheid in 30 dagen, dankzij het juiste evenwicht tussen gezonde voedingsstoffen en speciale omega 3-olie. Helpt katten makkelijker te stappen, lopen, spelen en de trap op te lopen. Klinisch bewezen, u merkt het verschil in 30 dagen. Helpt uw kat makkelijker te stappen, lopen en spelen door pijnlijke gewrichten te verzachten en het kraakbeen gezond te houden. Helpt het gewrichtskraakbeen te behouden dankzij EPA, een speciaal omega 3-vetzuur uit visolie, en natuurlijk glucosamine- en chondrotinesulfaat.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.