Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€83,95
Beschikbaar
(0)

Beheersing van bloedluizen met Finecto+ omgevingsspray is zeer succesvol gebleken. Maar er zijn ook luizen- en vlooiensoorten die niet van het dier af komen

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Onze ervaring in de professionele pluimveehouderij leerde ons dat er maar één plaats is waar de vogelmijten altijd naar toe gaan. De dieren om zich te voeden. Als we deze weg onbegaanbaar voor hen maken beschermen we de hennen of vogels. Als we daarbij de mijten onderweg aan kunnen pakken, kunnen we het probleem beheersen. We zijn begonnen met het aanbrengen van silicapoeders op stal en inventaris. Hiermee konden we kortstondig goed resultaat bereiken maar het poeder hechte niet en gaf overlast voor de verzorgers omdat zij dit inademen. Inademen van silicapoeders is zeer gevaarlijk, het kan carcinogene uitwerking hebben. Dit is de reden dat wij op basis van een pharmaceutische siliciumvorm met toevoeging van een zeer natuurlijk hechtmiddel het product Finecto hebben ontwikkeld. Omdat de pharmaceutische siliciumvorm een kleine moleculaire structuur heeft is de uitdrogende werking beperkt tot de larvale stadia van de bloedluis. Het gevolg is dat de gebruiker pas na minimaal een week resultaat ziet. Er is geen aanwas meer van de volwassen bloedluispopulatie en langzaam wordt het probleem minder.

Met de verrijkte formule van Finecto+ worden ook de volwassen exemplaren mechanisch uitgedroogd. De cyclus van de bloedluizen wordt op twee plaatsen onderbroken. De larvale stadia als zowel volwassen bloedluizen worden op weg naar uw vogels uitgedroogd.

De werkzame stof van Finecto+ zorgt ervoor dat de behandelde oppervlaktes wit uitslaan.

Door de unieke hechting blijft Finecto+ lang werkzaam en is er geen overlast voor de vogels en u zelf. De witte waas op de behandelde oppervlaktes in het hok, is daardoor ook lang zichtbaar. Één behandeling is voldoende voor minimaal een maand bescherming. 

De resultaten zijn verbluffend: In hokken waar jaar op jaar problemen zijn wordt bloedluis weer beheersbaar.

Geadviseerd wordt om voor gebruik de flacon goed te schudden en nagebruik van de spuitflacon, het spuitmechanisme goed door te spoelen met warm water. Dit om verstopping te voorkomen bij een volgend gebruik van de spuitflacon.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.