Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€4,19
Beschikbaar
(0)

Bonte snoepjes-mix in veel verschillende vormen, heerlijk geurend en onweerstaanbaar lekker, met proteinen, vitaminen en Omega-6-vetzuren, in drie lekkere smaken - voor meer vrolijke momenten.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Met de snackmix kunt u meer vrolijke momenten vol kattenkwaad met uw kleine rakker delen - want voor de KnabbelMix doen katten alles. De snacks bieden veel onweerstaanbaar lekker voerplezier en vormen een waar vuurwerk aan kleuren en vormen.

Ondernemende deugnieten maken een vreugdesprongetje, want de nieuwe FELIX KnabbelMix is een selectie van snoepjes, die heerlijk geuren en lekker smaken. Felix KnabberMix is verkijgbaar in drie verschllende soorten met telkens drie smaken in ieder pak. Dat zorgt voor afwisseling, waar katten zoals Felix zo zeer van houden.

Felix KnabbelMix:

  • Origineel met lever-, kip- en kalkoensmaak
  • Strandpret smaakt naar zalm, koolvis en forel
  • Grillpret is met kip-, rund- en zalmsmaak
  • DrieKaas is met Cheddar-, Gouda- und Edammerkaassmaak

Maar de lekkere soorten en smaken van Felix KnabbelMix hebben nog meer te bieden! De snacks bevatten proteinen, vitaminen en Omega-6-vetzuren, die kunnen bijdragen aan een gezond en gelukkig leven van de kleine rakkers. Deel daarom nog meer vrolijke momenten vol kattenkwaad met uw brutale deugniet met de nieuwe Felix KnabbelMix!

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.