Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€8,75
Beschikbaar
(0)

Flea Free spot-on biedt bij katten bescherming tot 5 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken. Je kan de pipetten eenvoudig tussen de vacht in de nek van jouw kat druppelen.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Flea Free spot-on Kat

De Flea Free pipetten zijn eenvoudig op de vacht van jouw kat te druppelen. De druppels doden binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken. Het spot-on middel biedt bescherming tot 5 weken tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken. Flea Free zit in een handige drop-stop pipet waardoor de pipet niet druppelt en er pas vloeistof uitkomt bij druk op het reservoir.

Dosering

1 pipet voor katten met het minimale gewicht van 1 kg.

Let op

Naast het gebruik van een bestrijdingsmiddel bij je viervoeter is het reinigen van de omgeving erg belangrijk. Slechts 5% van de vlooienbesmetting bevindt zich op jouw huisdier(en). Het gebruik van een omgevingsspray kan hierbij helpen. Grondig stofzuigen en het wassen van manden en kleden op hoge temperatuur is hierbij belangrijk. Afhankelijk van de ernst van de besmetting kan het langere tijd duren voordat een vlooienprobleem volledig onder controle is.

Niet gebruiken bij

  • Kittens jonger dan 2 maanden leeftijd
  • Kittens lichter dan 1 kg lichaamsgewicht
  • Zieke of herstellende katten
  • Konijnen
  • Overgevoeligheid voor een van de werkzame stoffen

Werkzame stof

Fipronil

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.