Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€13,50
Beschikbaar
(0)

Flea Free spot-on Hond biedt bij honden bescherming tot 8 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Je kan de pipetten eenvoudig tussen de vacht in de nek van jouw hond druppelen.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Flea Free spot-on Hond

De pipetten zijn eenvoudig in de vacht van jouw hond te druppelen. De druppels doden binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien en binnen 48 uur de aanwezige teken. Het spot-on middel biedt tot 8 weken bescherming tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Flea Free Spot-On Hond zit in een handige drop-stop pipet waardoor de pipet niet druppelt en er pas vloeistof uitkomt bij druk op het reservoir.

 

Gebruik

  • Honden van kleine rassoorten: Breng de inhoud van de pipet aan tussen de schouderbladen, druk de pipet volledig leeg. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid.
  • Honden van middelgrote tot grote rassoorten: De pipet dient pipet gelijkmatig over de gehele ruglijn van nek tot aanhef van de staart gedruppeld te worden.
  • Je dient het product direct op de huid aan te brengen. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

 

Dosering  
Gewicht hond Hoeveelheid pipetten
2 tot 10 kg 1 pipet Hond- 2 tot 10 kg
10 tot 20 kg 1 pipet Hond- 10 tot 20 kg
20 tot 40 kg 1 pipet Hond- 20 tot 40 kg
40 tot 60 kg 1 pipet Hond- 40 tot 60 kg
vanaf 60 kg 2 pipetten Hond- 40 tot 60 kg

Contra-indicatie

  • Konijnen
  • Katten
  • Pups jonger dan 2 weken leeftijd of lichter dan 2 kg
  • Zieke of herstellende honden

Let op

Naast het gebruik van een bestrijdingsmiddel bij uw viervoeter is het reinigen van de omgeving erg belangrijk. Slechts 5% van de vlooienbesmetting bevindt zich op uw huisdier(en). Het gebruik van een omgevingsspray kan hierbij helpen. Grondig stofzuigen en het wassen van manden en kleden op hoge temperatuur is hierbij belangrijk. Afhankelijk van de ernst van de besmetting kan het langere tijd duren voordat een vlooienprobleem volledig onder controle is.

Werkzame stof

Fipronil

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.