Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€12,75
Beschikbaar
(0)

Snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Uitermate geschikt product om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Exil Flea Free Spray blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis regelmatig te behandelen tegen vlooien. 
Ook tegen andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken!
Inhoud: 400 ml. Dit is voldoende voor het behandelen van ongeveer 120 m2 bij plekgewijs gebruik

Dosering en gebruiksaanwijzing vlooienspray:
Goed schudden voor gebruik. Exil Flea Free spray is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien en insecten zich schuilhouden. Richt de spuitdop of slang op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan met een licht zwaaiende beweging aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn . Behandel alle schuilplaatsen, achter en onder kasten, koelkast, radiatoren en apparatuur. Eerst de te behandelen plekken stofzuigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen.

Waarschuwingen
• Flea Free niet op huisdieren en planten toepassen.
• Permethrin en tetrametrhin zijn giftig voor vissen.
• Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kleine kinderen kunnen door hand-mond contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
• Let op dat plaatsen en gerei waarmee eten gemaakt wordt zijn afgedekt.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.