Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€9,60
Beschikbaar
(0)
voor een geleidelijke groei
voor sterke botten en spieren
met speciale kruiden
voor honden van elk ras
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

JUNIOR hondenbrokken

JUNIOR hondenvoeding is een complete voeding, alles zit er in wat de jonge hond nodig heeft. De eerste maanden heeft de pup specifieke voedingsstoffen nodig voor een evenwichtige groei en ontwikkeling. Ook moet de darmflora en de hele spijsvertering in balans komen. Daarom  zijn alle ingrediënten zorgvuldig geselecteerd. Ook de kruiden zijn precies afgestemd op het jonge dier in ontwikkeling. De brokjes zijn ruim van formaat, zo leert de pup om goed te kauwen. Kleine rassen kunnen na 6 maanden overstappen op ADULT, grote(re) rassen na ongeveer 9 maanden.
 

Volledige hondenvoeding

JUNIOR hondenvoeding bevat een breed scala aan ingrediënten; meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.

Er ontstaan geen eiwitreststoffen die voor problemen kunnen gaan zorgen.

De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid.

En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!

Met de kracht van de natuur! 

Aan JUNIOR is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever. De mix is vanuit veel kennis en ervaring samengesteld.

In JUNIOR zitten onder meer de volgende 4 kruiden:

  • Brandnetel voor sterke spieren, botten en pezen
  • Peterselie ondersteunt de nieren
  • Marjolein stimuleert de spijsvertering
  • Oregano heeft een antioxidant werking
VOEDINGSADVIES & SAMENSTELLING

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.