Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€13,20
Beschikbaar
(0)

Ecostyle Huid en Vacht voor honden met problemen met huid en vacht.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

VitaalSpeciaal HUID & VACHT

Steeds vaker hebben honden problemen met huid en vacht. Problemen als jeuk, schilfers, langdurige verharing, kale plekken, ontstoken oren, eiwitbulten en ga zo maar door. De oorzaak van deze problemen ligt in veel gevallen aan het voeren van een te eenzijdig samengestelde, te licht verteerbare voeding. Hierdoor raakt de spijsvertering en stofwisseling verstoord.

De licht verteerbare voedselbrok passeert met te hoge snelheid de darmen. Hierdoor krijgen de verteringssappen onvoldoende tijd om zich met de voedselbrok te mengen. Door deze slechte vertering ontstaan eiwitreststoffen in het lichaam van het dier. De lever en nieren, die deze restproducten moeten afbreken en uitscheiden, raken overbelast. Het overschot aan afvalstoffen wordt opgeslagen in het onderhuidse bindweefsel. Dit veroorzaakt een versnelde groei van de huidcellen. De huid maakt overmatig nieuwe huidcellen aan, zelfs zoveel dat ze niet volledig kunnen uitgroeien. De huid gaat schilferen, raakt geïrriteerd en ontstoken. Bijna altijd gaat dit gepaard met jeuk en kale plekken. 

ECOstyle VitaalSpeciaal HUID & VACHT is een 100% natuurlijke, complete voeding voor honden met een slechte huid en vacht. Het bevat een grote variatie aan ingrediënten, die elk op hun manier de spijsverteringsorganen uitdagen. Deze is samengesteld uit hoogwaardig rundvlees, kip, granen en speciale kruiden voor een blijvend gezonde huid en vacht. Het vlees bevat de juiste eiwitten die gemakkelijk verteerbaar zijn. De ruwe celstof, uit niet-geraffineerde granen, bevordert een natuurlijke darmwerking, waardoor het voer rustig en evenwichtig verteert. VitaalSpeciaal HUID & VACHT bevat de gezonde Omega 3 en 6 vetzuren, uit zalmolie! 

De specifieke kruiden activeren de spijsvertering en de werking van de organen (met een accent op lever en nieren), waardoor de problemen bij de basis worden aangepakt. Het gevolg is een gezonde spijsvertering zonder afvalstoffen die het lichaam overbelasten. Met VitaalSpeciaal HUID & VACHT van ECOstyle pakt u de oorzaak van het probleem bij de bron aan. De hond komt weer goed in zijn/haar vel! De hond wordt weer vrolijk en actief en krijgt een blijvend glanzende vacht. 

Voedingsadvies

:   (1 kopje is ca. 60 gram VitaalSpeciaal) 

Gewicht van de hond 

VitaalSpeciaal / per dag 

3 kg 

70 g 

6 kg 

130 g 

10 kg 

220 g 

15 kg 

290 g 

20 kg 

370 g 

25 kg 

450 g 

35 kg 

530 g 

> 50 kg 

620 g


Dit is een voedingsadvies, de behoefte van de individuele hond kan hiervan afwijken.   

Samenstelling

Granen, vlees en dierlijke bijproducten, kruiden, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gist, algen, mineralen en vitaminen. 

itaalSpeciaal HUID & VACHT bevat

 
  • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. 
  • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen. 
  • Geen toevoegde zouten en suikers. 
  • De ECOstyle-producten zijn dierproefvrij. 

Enkele kruiden nader bekeken

  • Heermoes zorgt voor opbouw van de huid en stimulatie van de uitscheiding door de nieren.
  • Duizendblad zorgt voor stimulatie verteringsorganen en goede vertering.
  • Mariadistel zaad stimuleert krachtig de lever in de afbraak van afvalstoffen (ontgiften).
  • Guldenroede stimuleert de nieren, en zorgt voor goede afvoer van de urine en uitscheiding van afvalstoffen.
  • Berkenblad regelt het vochtgehalte in de huid, stimuleert de nieren, reinigingskuur!

Voor meer informatie over de werking van kruiden en planten

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.