Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€81,95
Beschikbaar
(0)

Speciaal voor volwassen Duitse herders: ondersteunt darmflora & spijsvertering, bevordert optimale gezondheid van huid & vacht, versterkt lichaamseigen afweer, met natuurlijke kraakbeenvoedingsstoffen

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De Duitse herder is een bijzonder intelligent, harmonieus en sportief hondenras. De gespierde hond met een uitgesproken leergierigheid en werkplezier is zeer geschikt als waakhond. Aangezien hij een trouwe metgezel voor het leven is, die een sterke band met zijn baasjes opbouwt, is hij momenteel een van de meest populaire hondenrassen. Concept for Life Duitse Herder Adult biedt dit hondenras een evenwichtige voedingsstofbalans voor de optimale totale verzorging. Door de juiste en op de behoeften gebaseerde samenstelling van voedingsstoffen wordt de gezondheid en het welzijn van je herdershond in zijn geheel bevorderd.

Vanwege de gevoelige spijsvertering van herdershonden bevat Concept for Life Duitse Herder Adult speciale plantenvezels en prebiotische inuline. Hierdoor wordt zowel de darmflora als de spijsverteringsveiligheid van je Duitse herder ondersteund. Vanwege zijn grootte en gewicht worden de gewrichten en het skelet zwaarder belast dan bij kleine honden. Het aanwezige vitaminecomplex kan ook de voor het kraakbeen belangrijke collageenvorming bij de Duitse herder ondersteunen.

Concept for Life bevat bovendien de twee natuurlijke kraakbeenvoedingsstoffen glucosamine en chondroïtinesulfaat. Omega-3- en -6-vetzuren uit bernagie-, zalm- en zonnebloemolie in combinatie met het speciale vitamine B-complex kunnen ook zorgen voor een optimale vacht en huid gezondheid. Het hoogwaardige droogvoer van Concept for Life Duitse Herder Adult is op basis van wetenschappelijke bevindingen & met name voor volwassen Duitse herders ontwikkeld:

 • Spijsverteringsveiligheid: speciale plantenvezels van psyllium en bietenpulp evenals lijnzaad ondersteunen de spijsverteringsregulatie en de maag/darm motoriek. Hoogwaardige ingrediënten zoals prebiotische inuline kunnen fermentatieprocessen in de darm verminderen, de darmflora ondersteunen en zo bijdragen aan de spijsvertering.
 • Bescherming van kraakbeen en gewrichten: de receptuur bevat de twee natuurlijke kraakbeenvoedingsstoffen glucosamine en chondroïtinesulfaat. Bovendien kan vitamine C de voor het kraakbeen belangrijke collageenvorming bij Duitse herders ondersteunen.
 • Gezonde huid en een mooie vacht: omega-3- en -6-vetzuren uit bernagie-, zalm- en zonnebloemolie in combinatie met het speciale vitamine B-complex kunnen zorgen voor een optimale gezondheid van de vacht en huid.
 • Aangepaste brokken: de brokken zijn speciaal aangepast aan de Duitse herder. Het stimuleert intensief kauwen en kan helpen de voedselopname te vertragen.
 • Evenwichtige voedingsstofbalans: hoogwaardige eiwitten, L-carnitine, taurine en een speciaal aangepaste eiwit/vet-verhouding worden gebruikt om een sterke, vetarme spiermassa op te bouwen en te behouden.
 • Afweerkracht: antioxidanten uit groene thee en tagetes-bloemen kunnen bijdragen aan de bescherming tegen celveroudering. Bovendien draagt het speciale vitaminecomplex in combinatie met mannan-oligosachariden en bèta-glucanen bij aan het versterken van de natuurlijke afweer van het lichaam.
 • Tandgezondheid: samen met speciale plantenvezels kan de speciale textuur van de brokken bijdragen aan een mechanische reiniging van de tanden.
 • Acceptatie: de evenwichtige, voedingsstofrijke receptuur wordt ook door kieskeurige honden zelden afgeslagen.
 • Met behulp van dierenartsen ontwikkeld
 • Hoog aandeel aan vlees
 • Rijst als goed verteerbare koolhydraatbron - vrij van tarwe en soja

Concept for Life is een uniek, wetenschappelijk verantwoord voedingsconcept voor een gezond hondenleven. De soort Duitse Herder Adult biedt volwassen Duitse herders vanaf de 15de levensmaand een op hun behoeften gebaseerde en evenwichtige voeding.

Concept for Life Duitse Herder Adult is compleetvoer voor volwassen honden.

Samenstelling:
20 % vers gevogelte vlees, rijst, 19,5 % gevogelte-eiwit (gedroogd), rijstmeel, gevogelte vet, 3,5 % bietenpulp (ontsuikerd), gevogelte-eiwit (gehydrolyseert), lignocellulose, 2 % lijnzaad, 0,75 % zalmolie, monocalciumfosfaat, 0,5 % zonnebloemolie, natriumchloride, biergist (gedroogd), kaliumchloride, 0,2 % cichorei-inuline, gistcelwanden (0,2%, rijk aan mannan-oligosachariden en dergelijke beta-glucanen), 0,12 % bernagieolie, zeewier (gedroogd), 0,1 % psyllium, 0,04 % glucosamine uit dierlijk weefsel, 0,02 % chondroïtinesulfaat, 0,02 % tagetesbloem (rijk aan luteïne), 0,02 % groene thee-extract (gedroogd, rijk aan flavonoïden).

Energie per kg
ME (FEDIAF, 2018) 16,15 MJ / 3.857 kcal

Toevoegingsstoffen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
vitamine A 12.000 IE, vitamine D3 1.500 IE, vitamine E 300 IE, vitamine C 200 mg, L-carnitine 100 mg, taurine 500 mg, vitamine B1 14 mg, vitamine B2 (riboflavine) 17 mg, vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride) 15 mg, vitamine B12 180 mcg, niacine 70 mg, calcium-D-pantothenaat 45 mg, foliumzuur 2,4 mg, biotine 600 mcg, cholinechloride 2.200 mg, koper (koper(II)-sulfaat-pentahydraat) 12,5 mg, zink (zinksulfaat, monohydraat) 100 mg, zink (glycine-zinkchelaat-hydraat (vast)) 60 mg, ijzer (ijzer(II)-sulfaat-monohydraat) 220 mg, mangaan (mangaan(II)-sulfaat, monohydraat) 35 mg, jodium (calciumjodaat, watervrij) 1,9 mg, selenium (natriumseleniet) 0,38 mg,
Technologische toevoegingsmiddelen
antioxidant.

Analytische bestandsdelen

 

 

ruw eiwit 24.0 %
ruw vet 18.0 %
ruwe vezel 3.5 %
ruwe as 7.2 %
calcium 1.2 %
fosfor 0.9 %
kalium 0.62 %
natrium 0.4 %
omega-3-vetzuren 1.2 %
omega-6-vetzuren 3.7 %

Voedingsadvies:
De aangegeven hoeveelheden voer zijn richtlijnen en moeten worden aangepast aan de individuele behoeften om het optimale lichaamsgewicht te bereiken en behouden. Bied het voer droog aan. Zorg altijd voor vers drinkwater.

Gewicht van de hond in kg Dagelijkse hoeveelheid in g - verminderde activiteit Dagelijkse hoeveelheid in g - normale activiteit Dagelijkse hoeveelheid in g - verhoogde activiteit
22 230 255 295
24 245 270 315
26 260 285 335
28 275 305 355
30 285 320 375
34 315 350 410
38 345 380 445
40 355 410 465

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.