Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€30,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Maak kennis met de Chuckit Fumble Fetch, de perfecte combinatie van rugby en apporteerspel voor interactief plezier met uw hond!

 

Deze unieke bal heeft het uiterlijk van een rugbybal en biedt een speelse draai aan traditioneel apporteren, waardoor het spel dynamischer en boeiender wordt. Breng een nieuwe dimensie in het apporteerspel met de Chuckit Fumble Fetch en geniet samen met uw hond van actief en speels plezier.

 

Gemakkelijk Op te Pakken

Dankzij de diepe randen van de Chuckit Fumble Fetch kan uw hond de bal gemakkelijk oppakken en dragen. Hierdoor wordt het apporteren nog leuker en toegankelijker, zelfs voor honden met verschillende maten en rassen.

 

Onvoorspelbare Stuiters

De unieke vorm van de bal zorgt ervoor dat deze niet in een rechte lijn rolt, maar alle kanten op stuitert. Dit creëert een element van verrassing en uitdaging, waardoor uw hond gestimuleerd wordt om actief bezig te zijn tijdens het spel.

 

Drijvend Ontwerp

Of het nu op het land of in het water is, de Chuckit Fumble Fetch blijft drijven. Hierdoor kunt u zorgeloos spelen, zelfs als de bal in het water belandt. Perfect voor honden die houden van wateravonturen!

 

Duurzaam en Zichtbaar

Gemaakt van duurzaam rubber en sterk polyester, is de Chuckit Fumble Fetch ontworpen voor langdurig speelplezier. De felle kleuren zorgen ervoor dat de bal goed zichtbaar is, zowel op het land als in het water.

 

Producteigenschappen

  • Merk: Chuckit!
  • Formaat: 22 x 12 cm
  • Kleur: Oranje/Blauw
  • Materiaal: Rubber/Polyester
  • Gewicht: 0.2 kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.