Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00 | Verzending naar België & Duitsland €5,00

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€52,50
Beschikbaar
(0)

Het evenwichtige kattenvoer met veel kip is voor kleine katjes evenals voor zwangere en zogende katten geschikt, met docosahexaeenzuur (DHA) en vitamine E, optimale basis voor een gezond kattenleven

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€52,50

Cat Chow Kitten Kip 15kg

€92,50

Cat Chow Kitten Kip 2x15kg

Cat Chow Kitten Kip is een kattenvoer afgestemd op de behoeftes van opgroeiende katjes, evenals zwangere en zogende katten. Deze katten hebben een verhoogde behoefte aan energie, eiwitten, mineralen, sporenelementen en vitaminen. Cat Chow Kitten Kip levert veel energie en alle essentiële voedingsstoffen ter bevordering van een gezonde groei en een normale ontwikkeling van uw kat. Ook de brokjes hebben de optimale grootte voor de kaken van groeiende katten en kunnen makkelijk gekauwd worden. De receptuur is een specifieke combinatie uit natuurlijke en uitgekozen ingrediënten: peterselie, spinazie, wortels en erwten. Het voer is rijk aan vitamine E, wat de natuurlijke weerstand kan ondersteunen. Taurine is bijzonder belangrijk voor katten, omdat de kat dit niet zelf kan aanmaken. Taurine kan onder andere de hartspierfunctie evenals het gezichtsvermogen bevorderen. Bovendien bevat het voer docosahexaeenzuur (DHA) voor een gezonde geestelijke ontwikkeling.

Cat Chow Kitten met kip in één oogopslag:

  • Voor katten van 4 weken tot 12 maanden
  • Voor zwangere en zogende katten
  • Compleetvoer
  • Met docosahexaeenzuur (DHA)
  • Met vitamine E
  • Rijk aan dierlijke eiwitten
  • Uitgebalanceerde voedingsstoffen en uitstekende smaak
  • Voor een behoedzame en gezonde spijsvertering
  • Bevat taurine ter ondersteuning van een normale hartfunctie en de netvliesstructuur
  • Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, en smaakstoffen of conserveringsmiddelen
  • Cat Chow is beschikbaar in de volgende verpakkingen: 1.5 kg, 3 kg (2 x 1.5 kg) en 15 kg

Purina staat al meer dan 80 jaar in dienst van huisdieren en hun baasje. Purina Cat Chow kattenvoer is optimaal op de behoeftes van uw kat aangepast en is onderworpen aan voortdurend onderzoek en kwaliteitscontroles.

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten (33% **), maïs (32% volkoren), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten (2,7% gedroogde bietenpulp, 0,07% gedroogde peterselie, 0,4% peterselie) Groenten* (2% gedroogde cichorei wortel, 0,07% gedroogde wortel overeen met 0,4% wortel, 0,07% gedroogd spinazie komt overeen met 0,4% spinazie), mineralen, gisten *.

Additieven:
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (17.000 IE/kg), Vitamine D3 (1.410 IE/kg), Vitamine E (120 IE/kg), IJzersulfaat-Monohydraat: (195 mg/kg), Kalziumjodat watervrij (3,2 mg/kg), Kopersulfaat (47 mg/kg), Mangaansulfat-Monohydraat (21 mg/kg) Zinksulfaat Monohydraat (245 mg/kg) Natriumseleniet (0,3 mg/kg) B-Vitamine (150 mg/kg), Antioxidanten.

* Natuurlijke ingrediënten

** 66% gedehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten (min. 14% kip).


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 40.0 %
ruw vet 12.0 %
ruwe vezel 2.5 %
ruwe as 8.5 %
EPA + DHA vetzuren

0.01 mg

Voedingshoeveelheid per kitten in g/dag volgens de fabrikant:
Pro Plan Junior rijk aan kip is een compleetvoer.

 

Leeftijd (weken) Hoeveelheid (g/dag)
6 - 12 25 - 90 g
12 - 24 50 - 120 g
24 - 48 60 - 120 g


Voedingshoeveelheid voor zwangere/zogende katten in g/dag volgens de fabrikant:

Gewicht voor de zwangerschap (kg) Hoeveelheid (g/dag)
2 - 4 35 - 70 g
4 - 6 70 -105 g

 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid moet worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitsniveau van jonge katten en hun lichamelijke conditie. Schoon en vers drinkwater dient altijd klaar te staan.

In de ontwenningsfase beginnen de kittens zich te interesseren in vaste voeding. Geeft u hem genoeg tijd, ca 2 tot 3 weken, voor de omstelling van moedermelk op Cat Chow Kitten Kip. Dit kan helpen spijsverteringsstoringen te vermijden en zeker te stellen, dat de kitten alle belangrijke voedingstoffen van de moedermelk heeft gekregen. Voer iedere dag een beetje meer en verminder zo de behoefte van voedingsstoffen uit de moedermelk, tot uiteindelijk alleen nog Cat Chow Kitten Kip wordt gevoerd.

De hoeveelheid voer voor de volwassen zwangere en lacterende dieren zijn slechts richtlijnen, die zijn gebaseerd op de behoeften matig actieve katten. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op de matig actieve katten bij normale omgevingstemperatuur.

Individuele behoeften kunnen variëren, waardoor de hoeveelheid voer aangepast dient te worden zodat de kat een mager, gezond lichaamsgewicht krijgt. Fris, schoon water moet op elk moment beschikbaar.

Voer Cat Chow achtereenvolgens voor 7 dagen.

Bewaar op een koele, droge plaats. Ten minste houdbaar tot einde: Zie achterkant van de verpakking.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.