TIP: Bestel tijdig! De eindejaarsdrukte is al volop bezig. Hierdoor kunnen er bij de vervoersdiensten vertragingen optreden.

Bekijk alle varianten
Niet beschikbaar
Bekijk alle varianten
Niet beschikbaar
(0)
CASA-FERA Light is speciaal samengesteld ter controle van de lichaamsconditie van volwassen honden van alle rassen met neiging tot overgewicht.
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Een overmatige conditie vermindert de levensverwachting omdat er verhoogde risico’s zijn voor kanker, aandoeningen van het bewegingsapparaat, diabetes, nier- en hartfalen en hartfunctiestoornissen. De specifieke samenstelling van CASA-FERA Light vermindert het risico op genoemde ziekten en vereenvoudigt de controle van de lichaamsconditie van de hond. 

De conditie hangt af van de voeropname en in mindere mate van beweging. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten. 
CASA-FERA Light dient aan een individuele hond een dusdanige hoeveelheid te worden gevoerd opdat de ideale conditie wordt bereikt en gehandhaafd. Ter ondersteuning van gewichtsverlies en ter voorkoming van gewichtstoename heeft CASA-FERA Light een extra lage energiewaarde.

CASA-FERA Light is afgestemd op de geringere behoeften aan 
voedingstoffen van volwassen honden van alle rassen. In deze leeftijdsfase is er geen groei en dient de lichaamsconditie extra gecontroleerd te worden. De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit wat de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting. CASA-FERA Light is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie wat de conditie van huid en vacht bevordert en ook de weerstand verhoogt. Ook de toegevoegde bèta-glucanen hebben een positieve invloed op de weerstand. De belangrijkste oorzaken van natuurlijke dood of euthanasie bij de hond zijn kanker, aandoeningen van het bewegingsapparaat, nier- en leverfalen en hartfunctiestoornissen. CASA-FERA Light is samengesteld ter bevordering van een lang en gezond leven van de hond.

Ter verlaging van het risico op kanker bevat CASA-FERA Light, extra natuurlijke anti-oxidanten waardoor de vorming van vrije radicalen en oxidatieve schade wordt tegengegaan. Het voeder is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie wat ook het risico op kanker verlaagt. Aandoeningen van het bewegingsapparaat gaan vaak samen met ontstekingen. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in CASA-FERA Light werkt remmend op ontstekingen. Het risico op nierfalen wordt verminderd door de extra anti-oxidanten en in het bijzonder door het lage fosforgehalte. Ter ontlasting van zowel de nieren als de lever bevat CASA-FERA Light een laag eiwitgehalte terwijl de eiwitbronnen een hoge biologische waarde hebben en goed verteerbaar zijn. CASA-FERA Light is arm aan natrium ter controle van de bloeddruk en draagt daarmee bij aan instandhouding van de hartfunctie.

CASA-FERA Light bevat de volgende ingediënten

CASA-FERA Light bevat uitsluitend streng geselecteerde hoogwaardige grondstoffen:
gerst, rijst, pluimveemeel, bietenpulp, vitaminen, pluimveehydrolisaat, globinepoeder, zalmolie, pluimveevet, gist (bèta-glucanen), kippenleverextract, plantaardige vezels, lecithine, kaliumchloride.

Het ideale gewicht van volwassen honden en gezondheid.

De lichaamsconditie van de volwassen hond bepaalt in grote mate de levensverwachting. Een overmatige conditie verhoogt het risico op kanker, aandoeningen van het bewegingsapparaat, diabetes, nier- en leverfalen en hartfunctiestoornissen. Deze ziekten zijn de belangrijkste oorzaken van natuurlijke dood of euthanasie bij de hond. De lichaamsconditie hangt af van de voeropname en in mindere mate van beweging. 

Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten. Het is niet mogelijk om een eenduidige richtlijn voor het ideale gewicht van honden te geven. De hoeveelheid voer die aan een individuele hond wordt verstrekt dient afgestemd te zijn op het bereiken en handhaven van de ideale conditie. Voor volwassen dieren met neiging tot overgewicht is CASA-FERA Light geschikt.

ideaal te dik

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.