• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Bekijk alle varianten
€119,95
Bekijk alle varianten
Beschikbaar
(0)
CASA-FERA Junior is afgestemd op de afnemende behoeften aan voedingstoffen van junioren van alle rassen.
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

CASA-FERA Junior is afgestemd op de afnemende behoeften aan voedingstoffen van junioren van alle rassen:
Kleine rassen: van 5 t/m 8 maanden
Middelgrote rassen: van 6 t/m 10 maanden
Grote rassen: van 7 t/m 15 maanden

In deze leeftijdsfase neemt de groeisnelheid af. De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van hoge kwaliteit waardoor de vertering verbetert en daarmee ook de ontlasting. CASA-FERA Junior is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de omega-3 familie hetgeen de conditie van huid en vacht bevordert en ook de weerstand verhoogt. Ook de toegevoegde bèta-glucanen hebben een positieve invloed op de weerstand. 

In de periode van groei bij junioren is er nog steeds een risico voor het ontstaan van aandoeningen van het bewegingsapparaat in het bijzonder bij dieren van grotere rassen. Ter verlaging van dit risico heeft CASA-FERA Junior een laag calciumgehalte dat echter wel voldoende is voor de nog actieve skeletopbouw. De verhouding van calcium en fosfor is geoptimaliseerd.

De basis voor een lang en gezond leven wordt in de vroege en 
latere jeugd gelegd. De lichaamsconditie van de junior bepaalt in grote mate de levensverwachting. De conditie hangt af van voeropname en in mindere mate van beweging. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten. Van CASA-FERA Junior dient aan een individuele hond een dusdanige hoeveelheid te worden gevoerd opdat de ideale conditie wordt bereikt en gehandhaafd.

CASA-FERA Junior bevat de volgende ingediënten

CASA-FERA Junior bevat uitsluitend streng geselecteerde hoogwaardige grondstoffen: maïs, rijst, pluimveemeel, gerst, bietenpulp, pluimveehydrolisaat, haringmeel, eipoeder, pluimveevet, globinepoeder, vitaminen, rundvet, lamsvlees, zalmolie, gist (bèta-glucanen), kippenleverextract, lecithine, kaliumchloride, lijnolie.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.