Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€15,20
Beschikbaar
(0)

Puppy-Junior Brocks is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups van alle kleine en middelgrote rassen. Het is voor pups vanaf hun eerste groeifase, vanaf 4 weken.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Elke verpakking Canex Dynamic is voorzien van kleurbalken, die de belangrijkste productvoordelen direct weergeven. Puppy-Junior bevat alles wat pups in hun groei nodig hebben!

Bevat per kg 3000 mg lecithine
Bevat een optimale omega 3/6 verhouding en is rijk aan omega-3 vetzuren EPA en DHA, ter bevordering van de weerstand en het leervermogen en ter ondersteuning van een gezonde huid en bloedsomloop.

Een vraag die vaak gesteld wordt: hoeveel en hoe vaak moet ik mijn hond voeren. Onderstaande tabel helpt u bij het beantwoorden van die vraag. Het is een richtlijn, want de exacte behoefte verschilt van hond tot hond. Omgevingsfactoren kunnen daarbij een rol spelen en zeer actieve honden hebben vanzelfsprekend meer nodig dan minder actieve honden.

  • geef uw pup de eerste 12 weken de voeding verdeeld over 4 maaltijden
  • van 12 tot 24 weken, de voeding verdeeld over 3 maaltijden
  • na 24 weken kunt u de voeding verdelen over 2 maaltijden
  • zorg ervoor dat uw hond altijd over vers drinkwater kan beschikken
  • wanneer u Canex Dynamic voor het eerst gaat voeren, verhoog dan het aandeel Canex langzaam, in 7 dagen tot 100 %

Op de leeftijd van ongeveer 9 maanden (kleine rassen) of 11 maanden (middelgrote rassen) kunnen de honden over naar de Adult voeding.

Alleen het beste is goed genoeg… De belangrijkste ingrediënten in Canex Dynamic zijn kip-, kalkoen- en vismeel. Dit zijn hoogwaardige eiwitbronnen. Rijst levert de koolhydraten en is licht verteerbaar. Als vetbron worden zowel dierlijke als plantaardige vetten gebruikt.

Omega-3 en Omega-6 vetzuren zijn in de juiste verhouding aanwezig; dit draagt bij aan een goede gezondheid van hart en bloedvaten en een glanzende vacht. Canex bevat verhoogde aandelen vitamine C en E. Beide vitaminen hebben een conserverende werking en fungeren als een natuurlijk antioxidant.

Samenstelling: Kip (22%), rijst (21%), mais, dierlijk vet (kip), maisgluten, dierlijk eiwitextract, tarwegries, gehydrolyseerd kippeneiwit, gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), biergist, cellulose, gehele gedroogde eieren, johannesbroodmeel, gedroogde Antarctische krill (een natuurlijke bron van EPA en DHA), lecithine, Yucca schidigera*, mineralen.*Bevat Yucca (400 mg/kg): hierdoor wordt de onaangename geur van urine en ontlasting verminderd.
ANALYTISCHE BESTANDDELEN:
Ruw eiwit
27,0 %
Ruwe as
5,0 %
Ruw vet
15,0 %
Calcium
0,90 %
Ruwe celstof
2,8 %
Fosfor
0,80 %
NUTRITIONELE TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG:
E 672 Vitamine A
15.000 IE
E4 Koper
13 mg
E 672 Vitamine D3
1.500 IE
E5 Mangaan
40 mg
3a700 Vitamine E
200 mg
E6 Zink
80 mg
E1 IJzer
80 mg
E8 Selenium
0,3 mg
E2 Jodium
1,2 mg
IJzersulfaat monohydraat, calciumjodaat, kopersulfaat pentahydraat, mangaanoxide, zinkoxide, zinkchelaat uit glycine hydraat, natriumseleniet

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.