Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€99,99
Beschikbaar
(0)

bosch Renal & Reduction is speciaalvoeding voor volwassen, voedingsgevoelige honden, voor wie een proteïne- en mineralen gereduceerde voeding wordt aanbevolen. bosch Renal & Reduction hondenvoer is uitstekend te verdragen, ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsproblemen.

Urinary Tract CareHet beduidend lagere proteïne-gehalte en de speciale proteïne dragers, uitsluitend vis en aardappeleiwit (min. 3 %), verminderen via voedingsfysiologische weg de vorming van eiwit-afbraakproducten in de urine en zorgen zo voor ontlasting van de urinewegen van jouw hond. Afgerond zal de positieve werking op de urinewegen door het gebruik van natuurlijke anti-oxidatieve substanties uit verschillende vruchten (o.a. met zorg gedroogde vossebessen (min. 0,2%) en blauwe bosbessen (min. 0,1%)).

Reduced pHHet beduidend verminderde mineralen-gehalte in bosch Renal & Reduction hondenvoer werkt direct in op de mineraaluitscheiding van jouw hond, wat in combinatie met andere voedingsfysiologische factoren bijdraagt aan een stabilisatie van de zuurtegraad (pH-waarde) van de urine van je hond in licht zure range. Op grond van chemische wetmatigheden kan een zuur milieu in de urine het ontstaan van stofwisselingsafbraakproducten verminderen.

Naast de pure voedingsfysiologisch evenwichtige basisvoorziening met alle noodzakelijke voedingsstoffen, staan vitaliteit, levensvreugde en welzijn van de hond steeds meer in de belangstelling van de zorgzame hondenbezitters. Het bosch Life Protection Concept geeft je een nieuw, modern voedingsconcept, dat door het oplossen van bijzondere voedingsvraagstukken aan het welzijn van jouw hond bijdraagt.

bosch hondenvoer met Life Protection Concept wordt zonder de gebruikelijke glutenhoudende graansoorten gefabriceerd en is daardoor ook zeer goed geschikt voor honden, die gevoelig met intolerantie-reacties op zulke stoffen reageren. Alternatieve koolhydraatbronnen gierst en aardappelen leiden tot een beduidend lager zogenaamd allergeen potentieel.

Door verschillende vooral goed verdraagzame en goed verteerbare proteïnen te gebruiken wordt de verzorging met noodzakelijke eiwitbouwstenen, de essentiële aminozuren, al bij relatief lage proteïne-hoeveelheden gegarandeerd. Door de daarmee gepaard gaande lagere belasting van de stofwisseling door proteïne-afbraakproducten zijn de Life-Protection-Concept-kwaliteitsproducten zeer goed te verdragen, speciaal ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedselgerelateerde stofwisselingsstoornissen.

Life Protection Concept:

 

  • Immunity Control: Beta-glucanen zijn speciale koolhydraten, die met hun specifieke structuur een natuurlijke, weerstandstimulerende werking ontplooien.
  • Cell Protection: Belangrijke natuurlijke antioxidatief werkende bestanddelen uit verschillende vruchten (o.a. zorgvuldig gedroogde tomatenpuree (minstens 0,5%), met zorg gedroogde vossebessen (minstens 0,2%) evenals vitamine E en het sporenelement selenium (als natriumseleniet 0,3 mg/kg) beschermen de lichaamscellen tegen schadelijke aanval van stofwisselingsafbraakproducten.
  • Eye Care: Een uiterst effectieve combinatie van speciale componenten met natuurlijke hoeveelheden antioxidatief werkende bestanddelen (bijv. goudsbloemen minstens 0,025 %) en toegevoegde vitaminen ondersteunt het natuurlijke zicht en bestrijdt de leeftijdsgebonden verandering van het gezichtsvermogen.
  • Hair & Skin: Hoog werkzame vitaminen en sporenelementen (o.a. koper minstens 2,5%) en een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren (o.a. Omega 6: Omega 3 < 5:1) evenals verschillende geselecteerde componenten (o.a. zeewiermeel minstens 0,1 %) zorgen voor een soepele huid en een optimaal gepigmenteerde, glanzende vacht van de hond.
  • Cartilage Care: Mosselextracten in de producten van het „Life Protection Concepts“ leveren hoogwerkzame glucosaminen. Glucosaminen en chondroitinen van hun kant kunnen de functie van het kraakbeen, met name in het gewrichten, doeltreffend ondersteunen.
  • Stable Intestinal Flora: Geselecteerde, zeer zorgvuldig verwerkte, grondstoffen zorgen voor een zeer goede verteerbaarheid en een goed gevormde ontlasting.
  • Dental Care: De grootte evenals de oppervlakte-eigenschappen van de brokken stimuleren de hond onmiskenbaar tot het automatisch fijnmalen van het voer. Hieruit komt een positief schuur-effect voort voor de reiniging van het tandoppervlak, wat nog eens extra ondersteund wordt door het gebruik van gestructureerde plantenvezels.
  • Energy Transfer: Lecithine en carnitine bevorderen de energie en vet-stofwisseling en verbeteren het energiegebruik van het voer. De werking van de hartspier wordt hierdoor ondersteund.
  • Olfactory Sense: Bij een marginale verzorging met bepaalde mineralen (bijv. natrium) kunnen honden met een verminderd reukvermogen reageren. Gezien deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke mineralen en sporenelementen.
  • Nerves & Brain: Bij een sub-optimale voeding met bepaalde vitaminen kunnen honden met een verandering in het centrale zenuwstelsel reageren. Ook met deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke vitaminen.
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.