Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

€71,00
Beschikbaar
(0)

bosch HPC Plus Struisvogel & Aardappel is een uitgewogen en compleet droogvoer, dat het meest geschikt is voor voedingsgevoelige honden en bij voedselintoleranties of allergieën. Zeker voor honden, die gevoelig reageren op verschillende vlees- of vissoorten in een maaltijd is het voer ideaal, omdat struisvogel gebruikt is als enige dierlijke proteïnebron. Als koolhydratenbron en energiebron wordt bij dit voer licht verteerbare aardappel gebruikt. Er wordt afgezien van het ingrediënt graan, omdat veel voedingsgevoelige honden het slecht verdragen of het moeilijk verteren kunnen. Veel hoogwaardige ingrediënten uit de regio Baden-Württemberg en hun zorgvuldige verwerking maken bosch HPC Plus Struisvogel & Aardappel een hoogwaardige en aan de natuur gerelateerde hondenvoeding, die jouw hond van alle belangrijke voedingsstoffen voorziet, die hij nodig heeft. Het beste struisvogelvlees levert hoogwaardige, zeldzame proteïnen en zorgt voor een krachtige smaak en de hoogste acceptatie. Glucosamine en chondroïtine kunnen de opbouw en het behoud van het gewrichtskraakbeen bevorderen en voor sterke botten zorgen. Witlof levert prebiotisch werkende inuline, wat het darmstelsel ondersteunt en een evenwichtige darmflora kan bevorderen.

Producteigenschappen:

  • Voor de volwassen, voedingsgevoelige hond van elk ras
  • Ideaal bij voedselintoleranties of allergieën
  • Single-proteïne: slechts één dierlijke proteïnebron voor de beste verdraagbaarheid
  • Zonder graan, in plaats daarvan licht verteerbare aardappel als koolhydratenbron en energiebron, rijk aan kalium
  • Smakelijke struisvogel: levert hoogwaardige, zeldzame proteïnen, krachtigere smaak en hoge verdraagbaarheid
  • Veel hoogwaardige ingrediënten uit de regio Baden-Wurttemberg
  • Glucosamine & chondroïtine: kunnen de opbouw en de werking van kraakbeen ondersteunen, in het bijzonder in de gewrichten en kan voor sterke botten zorgen
  • Witlof: levert prebiotisch werkende inuline, wat profylactisch tegen de verspreiding van pathologische bacteriën in de darmen werken kan. Een uitgebalanceerde darmflora kan daardoor bevorderd worden.
  • Zorgvuldige bereiding van de ingrediënten: voedingsstoffen, vitaminen en proteïnen kunnen hiermee behouden blijven en zorgen voor de beste verteerbaarheid

Voor bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig uitgezochte ingrediënten en grondstoffen (o.a. gevogelte, hele eieren, rund, lam, verschillende groentes) verwerkt, die in een behoedzaam verwerkingsproces tot een uiterst smakelijke, optimaal verwerkbare en verteerbare kwaliteitshondenvoeding geproduceerd worden. De componenten van dierlijke oorsprong stammen uitsluitend af van dieren die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie.

Ter bescherming van levensbelangrijke, maar zeer kwetsbare vitaminen en essentiële vetzuren wordt bosch hondenvoer samengesteld uit een mix van verschillende tocoferolen van natuurlijke oorsprong, die de noodzakelijke en beste zekerheid voor de vitaminen en vetzuren waarborgt. Met de kwaliteitshondenvoeding van bosch dierenvoeding heb je hiermee de geruststellende wetenschap, dat jouw hond in elke situatie de juiste benodigde voeding krijgt.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.