Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€1,52
Beschikbaar
(0)

Borgpin

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Fietst u graag met de hond en wilt u dat op een veilige manier doen? Dan is de Springer voor u een aanrader!

De Springer is een spiraalveer voor aan de fiets waaraan de hond op een veilige manier mee kan lopen. Hierdoor heeft u twee handen vrij aan het stuur en blijft de hond op veilige afstand van verkeer, wielen en pedalen.

Hoe werkt de Springer?

De Spiraalveer absorbeert het trekken van de hond waardoor u prima in balans blijft en niet omver getrokken kunt worden. Een speciaal veiligheidsmechanisme bevrijdt de hond wanneer hij b.v. een de andere kant van een paaltje terecht komt. De hond komt dan los van de Springer en kan niet bekneld raken. De Springer past op bijna ieder fiets met een frame dikte van 36 mm.

Springer tips

Wanneer de hond niet mee gaat fietsen kunt u de spiraalveer van de Springer heel eenvoudig van de fiets verwijderen. Door middel van een borgpin wordt de veer van de montageklem gescheiden. De montageklem, het gedeelte wat op het frame van de fiets blijft zitten, is ook los te koop. Hiermee kunt u de Springer eenvoudig over zetten op een tweede fiets. U bespaart dan de helft van de kosten van een complete Springer.

  • Altijd 2 handen vrij om te sturen.
  • Past op iedere fiets.
  • Zorgt voor een goede balans.
  • Speciaal veiligheidsmechanisme.
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  • Levenslange garantie op ijzeren onderdelen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.