Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€4,95
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Schapenvet Met Zalmolie

De originele BIOFOOD schapenvet bonbon met zalmolie is een natuurlijk en bijzonder probaat middel bij huid-, vacht- en verteringsproblemen en zorgt daarnaast voor extra weerstand. Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding. De zalmbonbon is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren en is gunstig voor huid, vacht, hart en bloedvaten, vermindert gewrichtsklachten en zorgt voor een betere vertering.

BIOFOOD schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden met maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering. Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maagdarmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

Voedingsadvies: 1 maxi bonbon per 20 kilogram lichaamsgewicht

De BIOFOOD schapenvet bonbon bestanddelen zorgen voor:

-Een gezonde huid en vacht 
-Een betere darmflora 
-Extra weerstand 
-Sterkere botten

BIOFOOD schapenvet is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen.

Ingrediënten: schapenvet (48%), zalmolie (12%), zonnebloemolie (12%), natuurlijke anti-oxidant (d-alfa-tocoferol 1%), dextrose (27%).
Analyse: Ruw vet 75%, Ruw eiwit 0,5%, Ruwe as 0,0%, Ruwe celstof 0,1%, Vocht 0,9%, Koolhydraten 26,59%.

 Verkrijgbaar in verpakking met 40 bon-bons (maxi) en 80 bon-bons (mini).

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.