Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00 | Verzending naar België & Duitsland €5,00

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€29,95

Beschikbaar
(0)

Dit hoogwaardige hondenvoer voor puppy's is op basis van lam en rijst. Dit is zijn hondenbrokken die speciaal gegeven kunnen worden aan pups die gevoelige maag en darmen hebben. Omdat dit hondenvoer is gemaakt met 1 eiwitbron is dit een voer voor honden die allergisch zijn voor andere eiwitbronnen zoals kip.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€29,95

Best Choice Sensitive Junior Lam & Rijst 4kg

€55,95

Best Choice Sensitive Junior Lam & Rijst 12,5kg

 • Zo kun je jouw pup toch een goede basis hondenbrok geven en zorgen dat hij alle voedingsstoffen binnen krijgt die van essentieel belang zijn tijdens de groei.

  Active Probiotic Fiber (FOS) zorgt voor een hoge verteerbaarheid van deze brokken voor de pup. Beta-glucaangist verhoogt de natuurlijke afweer. Deze voeding voor de hond bevat geen granen en conserveringsmiddelen.

  Samenstelling:
  Lamsvleesproteïne (gedehydrateerd) 17%, rijst (17%), rijstmeel, rijstproteïne, pluimveevet, aardappeleiwit (gedehydrateerd), erwten (gedehydrateerd), bietenpulp (geen suiker), rijstzemelen, erwtenproteïnezaden (als bron van omega 3 vetzuren), gehydrolyseerde eiwitten, biergist, cichoreipoeder (als bron van inuline), johannesbroodmeel, natriumchloriden, kalkiumchloride, betaglucanen

  Over Dr. Clauders Best Choice Hondenvoer:

  Dr. Clauder biedt met haar producten alles wat honden nodig hebben om gezond, vitaal en mooi met ons te leven en oud te worden. Dr. Clauder's Best Choice is een super premium droogvoeding.

  Een hond is een omnivoor. Hij heeft eiwitten nodig van dieren en planten. Hij heeft energie nodig uit dierlijke en plantaardige vetten. Maar ook heeft de hond mineralen en vitaminen nodig. Het heeft het volledige spectrum van wat er in de natuur beschikbaar is aan voedings-en werkstoffen. Vlees is daarbij een component van het eetpatroon. Een hond efficiÌÇnt voeren betekent ook het geven van vlees. Daarom heeft Best Choice hondenvoeding een hoog aandeel aan gedroogd vlees van minimaal 31%. 

  Alle producten van Best Choice bevatten alles wat goed is voor honden, namelijk:

  • geen conserveringsmiddelen.
  • geen gluten bevattende granen (geen tarwe). Granen leveren slecht opneembare eiwitten en onnatuurlijke koolhydraten, die voor honden meer als ballast dan als voedingsstof dienen. Ze zijn moeilijk verteerbaar voor de hond.
  • geen genetisch gemodificeerde techniek.
  • vlees van dieren voor de humane industrie.
  • grondstoffen van traceerbare afkomst.
  • 1 vleesbron, dit is om zo alle bronnen van gevoeligheden te verminderen.

  Ook in de productie worden de nieuwste technologieën gebruikt, namelijk:

  • een zeer fijne vermaling en geavanceerde productieprocessen. Deze garanderen hygiënische processen van de ingrediënten.
  • een optimale verteerbaarheid (vet tot ongeveer 97% & eiwit tot ongeveer 90%).
  • Hoog aandeel aan gedroogd vlees van gemiddeld 32%.

  De verpakking is hersluitbaar wat zorgt voor langdurig veel aroma en smaak.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.