Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€15,20
Beschikbaar
(0)

Care+ Konijn junior is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Jonge konijnen drinken vaak bij de moeder tot ze 6 of 7 weken oud zijn. Vaak gaan ze vanaf 3-4 weken leeftijd ook al vast voedsel eten. Ze hebben hierbij behoefte aan andere voeding vanwege hun groei en ontwikkeling. Care+ junior konijn is aangepast ter stimulering van een gezonde groei en spijsvertering van het opgroeiende konijntje. De voeding is geëxtrudeerd (speciaal productieproces) waardoor de eiwitten makkelijk verteerbaar zijn. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling zodat voedingstekorten en restjes niet meer voorkomen en de grootte
van de brokjes is specifiek afgestemd op jonge dieren. De brokjes bevatten verder de juiste hoeveelheden vitamine A en calcium voor een
optimale groei en ontwikkeling. Met Vitamine E voor de lichaamscellen, het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden. Ook geschikt voedsters tijdens dracht en spenen. Echinacea en Spirulina helpen de weerstand te versterken. FOS en MOS verbeteren de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine. De knapperige brokjes zorgen voor een sterk en gezond gebit. Als uw konijn een leeftijd van ongeveer 9-10 maanden bereikt heeft, kan overgeschakeld worden op Care+ konijn.

Hooi is voor jonge konijnen ook heel belangrijk; Beaphar heeft Timothy hooi in het assortiment. Dit hooi heeft een hoog ruwvezel gehalte (goed voor tanden en spijsvertering) en bevat een gunstige calcium/fosfor verhouding wat blaasproblemen helpt voorkomen.

De voeding is geëxtrudeerd waardoor de eiwitten makkelijk verteerbaar zijn. Erg lekker en gezond. Care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. Het voer is geëxtrudeerd waardoor eiwitten zeer licht verteerbaar zijn. Ieder brokje heeft dezelfde samenstelling zodat voedingstekorten en restjes niet meer voorkomen. Echinacea en Spirulina beschermen tegen ziekten. Bevat gecheleerde mineralen voor een betere mineralenbalans. FOS en MOS verbeteren de darmflora en Yucca Schidigera beperkt de geur van ontlasting en urine. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden (Dental Function) en de grootte van de brokjes is specifiek afgestemd op jonge dieren. De brokjes bevatten verder de juiste hoeveelheden vitamine A en calcium voor een optimale groei en ontwikkeling. Met Vitamine E voor de lichaamscellen het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden. Ook geschikt voor voedsters tijdens dracht en spenen.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.