Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€7,10
Beschikbaar
(0)

Geurweg neutraliseert onaangename geuren. Deze geuren worden meestal veroorzaakt door organische resten. Geurweg bevat vriendelijke bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Geurweg is geschikt voor alle plekken waar jouw huisdier geursporen nalaat. Probeer Geurweg altijd eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat de vlek onmiddellijk bewerken. 

  • Neutraliseert onaangename geuren
  • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
  • Bevat vriendelijke bacteriën die deze resten opeten
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Verwijdert organische resten die de geur veroorzaken. De geuren worden niet gemaskeerd maar daadwerkelijk verwijderd. Geurweg neutraliseert onaangename geuren op plaatsen waar het huisdier deze heeft achtergelaten. De werking berust op micro-organismen die de resten die de geur veroorzaken opeten. Het product zit in een handige triggerfles voor optimaal gebruiksgemak. Geurweg tast tapijtvezels niet aan en is onschadelijk voor kleurechte stoffen. Eerst op een onopvallende plek uitproberen. 

Gebruik: 1. Schudden voor gebruik. 2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 3. Opnieuw insprayen. 4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 5. Als de plek droog is goed stofzuigen

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.