Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€45,00
Beschikbaar
(0)

Arion Original Adult Large Breed Zalm & Rijst | 12 kg

Original Adult Large Breed Zalm & Rijst van Arion is droge voeding zonder gluten voor volwassen honden van grote rassen. Deze speciale formule speelt perfect in op de voedingsbehoeften van jouw hond en draagt bij aan soepele(re) gewrichten. Dit bevordert de levenskwaliteit van je viervoeter. Bovendien kan het voer een positieve invloed hebben op de conditie van de huid. Vooral voor honden met een gevoelige en droge huid of honden die vatbaar zijn voor allergieën, kan dit een verschil maken.

Bij ARION willen ze dat ba asjes en huisdieren samen de tijd van hun leven beleven. Ze koesteren de vriendschap tussen jou en je viervoeter. En ze willen op een gezonde manier hun steentje bijdragen om jullie zo lang mogelijk van elkaar te laten genieten. Daarom geven ze elke dag de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Dankzij hun innovatieve productieprocessen kunnen ze garanderen dat de ingrediënten hun voedingswaarde en smaak behouden – voor voedzame, goed verteerbare en lekkere maaltijden die je trouwe viervoeter ondersteunen in elke fase van zijn ontwikkeling

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

ZUSAMMENSETZUNG Reis (50%), Lachs (dehydriert 29%), Geflügel, tierisches Fett, hydrolisiertes tierisches Protein, Erbsen, Trockenrübenschnitzel, raffinierte Zellulose, Calciumcarbonat, Bierhefe, Salz, Fischöl, Dicalciumphosphat, Kaliumchlorid, grüner Tee, Chondroitinsulfat, F.O.S., M.O.S., Traubenkerne, Rosmarin.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.