• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€45,00
Beschikbaar
(0)

Arion Original Adult Large Breed Zalm & Rijst | 12 kg

Original Adult Large Breed Zalm & Rijst van Arion is droge voeding zonder gluten voor volwassen honden van grote rassen. Deze speciale formule speelt perfect in op de voedingsbehoeften van jouw hond en draagt bij aan soepele(re) gewrichten. Dit bevordert de levenskwaliteit van je viervoeter. Bovendien kan het voer een positieve invloed hebben op de conditie van de huid. Vooral voor honden met een gevoelige en droge huid of honden die vatbaar zijn voor allergieën, kan dit een verschil maken.

Bij ARION willen ze dat ba asjes en huisdieren samen de tijd van hun leven beleven. Ze koesteren de vriendschap tussen jou en je viervoeter. En ze willen op een gezonde manier hun steentje bijdragen om jullie zo lang mogelijk van elkaar te laten genieten. Daarom geven ze elke dag de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Dankzij hun innovatieve productieprocessen kunnen ze garanderen dat de ingrediënten hun voedingswaarde en smaak behouden – voor voedzame, goed verteerbare en lekkere maaltijden die je trouwe viervoeter ondersteunen in elke fase van zijn ontwikkeling

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

ZUSAMMENSETZUNG Reis (50%), Lachs (dehydriert 29%), Geflügel, tierisches Fett, hydrolisiertes tierisches Protein, Erbsen, Trockenrübenschnitzel, raffinierte Zellulose, Calciumcarbonat, Bierhefe, Salz, Fischöl, Dicalciumphosphat, Kaliumchlorid, grüner Tee, Chondroitinsulfat, F.O.S., M.O.S., Traubenkerne, Rosmarin.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.