✔️Gratis verzending in Nederland vanaf €20,00

✔️Verzending naar België & Duitsland €5,00

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

Winkelmand

€52,50

Beschikbaar
(0)

Een spijsverteringsstelsel dat goed werkt is essentieel voor het welzijn van uw hond. Sommige honden hebben een meer gevoelige spijsvertering en hebben frequent of zelfs chronische problemen met de darmen. Een verminderde darmwerking heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem en het welzijn van uw hond. De darm is immers het grootste immuunorgaan van het lichaam en met de hulp van een aangepaste voeding kan de werking opnieuw worden geactiveerd.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

RION Health&Care Digestive Sensibility bevat uitgebalanceerde hoeveelheden van verschillende voedingsvezels (o.a. uit Psyllium) om de darmtransit te reguleren en te normaliseren. De gezondheid van de darm wordt gestimuleerd dankzij de toevoeging van manno-oligo-sacchariden (M.O.S.), fructo-oligosacchariden (F.O.S.), bentoniet en ß-glucanen. Deze compontenten werken synergetisch en stimuleren de groei van goede bacteriën. Ze reduceren de aanhechting van ziekteverwekkers en andere schadelijke bacteriën aan de darmwand, versterken de natuurlijke weerstand en verzekeren hierbij een gezonde darmflora en een verminderde gevoeligheid. Al de ingrediënten zijn zeer goed verteerbaar en zorgen voor een lage belasting van het spijsverteringsstelsel.

ONDERSTEUNING VAN DARMWERKING
Β-GLUCANEN VERBETEREN DE DARMWERKING
LICHT VERTEERBAAR
BEVAT UITSLUITEND HOOGWAARDIGE INGREDIËNTEN
BEVORDERING
VAN DE DARMFLORA

PREBIOTICA VOOR EEN OPTIMALE ABSORPTIE VAN NUTRIËNTEN
GROTE BIO-BESCHIKBAARHEID VAN OMEGA-3
ANTARCTISCH KRILL
ALS BRON VAN OMEGA-3

Nutritionele feiten en cijfers

Rijst
Hertenmeel
Dierlijk vet
Maisgluten
Kippenvleesmeel
Gehydroliseerd kippeneiwit
Bietenpulp
Gehydroliseerd zalmeiwit
Gedroogd Antarctisch krill
Natrium chloride
Gist
Psyllium vezel

HET EFFECT VAN F.O.S., M.O.S. EN BIETENPULP IN HET DARMKANAAL

MET F.O.S./M.O.S. en bietenpulp
ZONDER F.O.S./M.O.S. en bietenpulp
Schadelijke bacteriën
Goede bacteriën
Bietenpulp
F.O.S.
M.O.S.

ARION Health&Care Digestive Sensibilitybevat uitgebalanceerde hoeveelheden van verschillende voedingsvezels (o.a. uit Psyllium) om de darmtransit te reguleren en te normaliseren. De gezondheid van de darm wordt gestimuleerd dankzij de toevoeging van manno-oligo-sacchariden (M.O.S.), fructo-oligosacchariden (F.O.S.), bentoniet en ß-glucanen. Deze compontenten werken synergetisch en stimuleren de groei van goede bacteriën. Ze reduceren de aanhechting van ziekteverwekkers en andere schadelijke bacteriën aan de darmwand, versterken de natuurlijke weerstand en verzekeren hierbij een gezonde darmflora en een verminderde gevoeligheid. Al de ingrediënten zijn zeer goed verteerbaar en zorgen voor een lage belasting van het spijsverteringsstelsel.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.