• Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75

€33,20
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Fijnproever recepturen waar je kat gek op zal zijn: dit natuurlijke natvoer bevat uitsluitend HFC-gecertificeerd vlees of vis. HFC staat voor verse producten die oorspronkelijk bedoeld waren voor gebruik bij de verwerking van levensmiddelen. Zo bieden de afwisselende soorten een unieke heerlijke smaakbeleving en verzorgen ze je kat met waardevolle dierlijke eiwitten. Een ideaal alternatief voor conventionele voedingsmiddelen. Zo geef je je kat een op het dier afgestemde gezonde maaltijd. 

Met een hoog aandeel van maximaal 75% gegrilde kip, kalkoen, ham of tonijn is dit natvoer een heerlijk hapje voor fijnproevers. Alle ingrediënten worden behoedzaam in bouillon gekookt. Daardoor hebben de sappige recepturen een hoog vochtgehalte en zorgen ze op een natuurlijke manier voor voldoende vochttoevoer. Bovendien is Almo Nature HFC Alternative Cat graanvrij en zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Zo is het vetarme natvoer erg goed verteerbaar. Het kan ook gevoerd worden bij allergieën en intoleranties. 

Een perfecte voedingsoplossing voor diegenen die hun kat hoogwaardig voer willen serveren. Het voer is gemaakt van verse ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. 

Samenstelling
Grilled Chicken:
Gegrilde kip (75%).

Ham & Turkey:
Ham (70%), kalkoen(5%).

Grilled Turkey:
Gegrilde kalkoen(75%).

Tuna:
Tonijn (75%), tonijnbouillon(25%).

Additieven:
Voedingsfysiologische additieven:
Volgens de fabrikant bevat het voer geen additieven.

Voedingsadvies:

Almo Nature HFC Alternative Cat is een aanvullendvoer voor katten.

De kat is een vleeseter: Hun roofdier-tanden en het spijsverteringsstelsel zijn geschikt voor de opnamen en optimale vertering van eiwitten. In de natuur bestaat het voedsel van de kat uit verschillende kleine prooidieren (muizen, vogels, vissen) die voornamelijk eiwit- en vetleveranciers zijn. (Daarnaast krijgen katten ruwe vezels en andere voedingsstoffen binnen die in het spijsverteringskanaal van prooidieren aanwezig zijn).

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: volwassen katten (4 kg) - 110 g natvoer + 35 g droogvoer.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.