Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€20,50
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€20,50

Acana Puppy small breed 2kg

€39,35

Acana Puppy small breed 6kg

Acana Heritage Puppy Small Breed hondenvoer is voeding die geschikt is voor puppy’s van kleine rassen. Kleine honden hebben speciale voeding nodig, en de pups van die kleine honden des te meer. Acana Heritage Puppy Small Breed hondenvoer is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de speciale behoeften van deze pup. De voeding is rijk aan lokaal gefokte scharrelkip, scharrel eieren, wilde platvis en zongerijpte groenten en fruit. Deze ingrediënten zijn afkomstig van boeren en telers uit de regio waar Acana toezicht over heeft. Op deze manier kan het de kwaliteit van haar ingrediënten garanderen. De voedingsstoffen in het voer hebben allemaal een natuurlijke oorsprong. Er is gebruik gemaakt van orgaanvlees, eetbaar bot en spiervlees waardoor toevoeging niet nodig zijn. Alleen zink is achteraf aan de voeding toegevoegd als niet natuurlijke voedingsstof.

Acana Heritage Puppy Small Breed hondenvoer is aangepast op de natuurlijke behoeften naar vlees. De voeding bevat voornamelijk vlees en is aangevuld met vis en kleine hoeveelheden groenten en fruit. Door de hoge hoeveelheid dierlijke eiwitten wordt de ontwikkeling van de spieren gestimuleerd. Daarnaast is er een lage hoeveelheid koolhydraten aanwezig om het gewicht van de pup beter te reguleren. Alle grondstoffen die aan de basis staan van dit voer worden dagelijks vers aangeleverd. Op deze manier kan Acana garanderen dat de voeding vers, smaakvol en voedzaam is.

Verse gefileerde kip (16%)*, Gedroogd kippenvlees (13%), Gedroogd kalkoenvlees (12%), Rode linzen, Hele groene erwten, Vers kippen orgaanvlees (lever, hart en nier)(7%)*, Kippenvet (7%), Verse eieren (4%)*, Verse gefileerde platvis (3%)*, Gedroogde haring (3%), Haring olie (3%), Zongedroogde alfalfa, Groene linzen, Veldbonen, Hele gele erwten, Erwtenvezels, Vers kippenkraakbeen (2%)*, Gedroogd bruin zeewier, Verse hele pompoen*, Versehele muskaat pompoen*, Verse hele pastinaak*, Verseboerenkool*, Verse spinazie*, Verse mosterdplant blad*,Verse raapstelen*, Verse hele wortelen*, Verse Red Delicious appels*, Verse Barlett peren*, Gevriesdroogde kippenlever, Gevriesdroogde kalkoenlever, Verse hele veenbessen*, Verse hele blauwe bessen*, Cichoreiwortel, Kurkuma, Mariadistel, Kliswortel, Lavendel, Heemstwortel, Rozenbottels. 

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit 33%, Ruw Vet 20%, Ruwe As 7%, Ruwe celstof 5%, Calcium 1,5%, Fosfor 1,1%

Toegevoegde voedingsmiddelen

 

E6 [zink] (100 mg / kg), Enterococcus faecium NCIMB10415 (600x10^6 CFU).
           

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Acana Heritage Puppy Small Breed hondenvoer

 

Verwacht volwassen gewicht in KG 2 5 7 9
Gewicht van de pup in KG Voer in gram Voer in gram Voer in gram Voer in gram
1 40 60 60 60
2 40 80 80 80
3   90 80 120
4   80 120 120
5     90 180
7       120

 

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.