Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€63,00
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

€63,00

Acana Puppy Large Breed 11,4 kg

€91,75

Acana Puppy Large Breed 17kg

Daarom is elk brokje Acana Puppy Large Breed gevoed met eiwit van premium vleesingrediënten (55%), waaronder vrije uitloop kippen en hele eieren van lokale prairie boerderijen en Pacifische zalm uit de wateren van North Vancouver – alles wordt iedere dag vers geleverd, zodat ze nooit bevroren worden en er worden geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

Rijk aan proteïnen en weinig koolhydraten om de natuurlijke voeding van uw puppy te evenaren. Acana is vrij van tarwe, maïs en gluten ingrediënten in verband met spijsverteringsstoornissen. Acana Puppy Large Breed beschikt over een volledig 20% van de lokale fruit en groenten, plus gesneden haver – een gezonde laag-glycemische koolhydraat die er aan bijdraagt om ongepaste gewichtstoename bij pups te voorkomen.

Verse zalm is een uitstekende bron van omega 3 (EPA, DHA), die het immuunsysteem ondersteunt en zorgt voor een gezonde huid en vacht ondersteuning en de zeegroenten en kruiden bieden ondersteuning - inclusief biologische kelp, rode framboosblad en mariadistel - leveren anti-oxidanten en fytonutriënten om de stofwisseling te verhogen en te versterken.

Ingrediënten

Kippenmeel, gesneden haver, verse vrije uitloop kippen, erwten, verse gefileerde zalm, bruine rijst, kippenvet (geconserveerd met een mix van tocoferolen en rozemarijn), kippenlever, verse hele eieren, zongedroogde alfalfa, zalmolie, pompoen, kippen kraakbeen (natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine), Red Delicious appels, wortelen, raapstelen, veenbessen, Saskatoon bessen, organische zeegroenten (kelp, blaaswier dulse zeewier), kliswortel, heemstwortel, jeneverbessen, fenegriek, zoete venkel, engelwortel, duindoorn, chicoreiwortel, brandnetel, rode framboosblad, mariadistel, pepermuntblad, goudsbloem, kamillebloemen, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus.

Analyse

Gegarandeerde analyse
Eiwit (min.) 33%
Vet (min.) 15%
Vocht (max.) 10%
Vezels (max.) 3,5%
Calcium (min.) 1,3%
Fosfor (min.) 1,1%
Omega 6 (min.) 2,5%
Omega 3 (min.) 0,4%
Vitamine E (min.) 400 iu/kg
Glucosamine (min.) 800 mg/kg
Chondroïtine (min.) 500 mg/kg
Koolhydraten (max.) 29%
Botanische additieven
Kliswortel 600 mg/kg
Heemstwortel 600 mg/kg
Jeneverbessen 500 mg/kg
Engelwortel 400 mg/kg
Duindoorn 400 mg/kg
Brandnetel 400 mg/kg
Rood frambozenblad 300 mg/kg
Mariadistel 300 mg/kg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.