Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€63,55
Beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Acana Adult Large Breed is een premium droogvoer speciaal voor volwassen honden van grote rassen. De receptuur is op de natuurlijke behoeften van de viervoeter gebaseerd, wat zich hoofdzakelijk op vlees richt. De ingrediënten zijn daarbij niet alleen bijzonder veelzijdig maar ook van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen deze door het hondenlichaam optimaal verteerd en opgenomen worden wat vitaliteit, gezondheid en welbevinden positief beïnvloeden kan.

Alle grote honden hebben veel behoefte aan dierlijke eiwitten, wat dit droogvoer met een vleesaandeel van 60% optimaal dekt. Kip, eieren en vis zijn hoogwaardige energiebronnen, die niet alleen dagelijks vers geleverd en verwerkt worden maar ook volledig vrij zijn van conserveringsmiddelen en ook voor de menselijke consumptie geschikt zijn. Het kippenvlees komt van vrije uitloop koppen en word samen met de eieren doro regionale prairie boerderijen geleverd. De platvis wordt op een duurzame manier uit de wateren van Noord-Vancouver gehaald. 

Omdat voor honden niet alleen vlees maar ook in het bijzonder hoogwaaardige plantaardige bestanddelen in de voeding belangrijk zijn, bevat Acana Adult Large Breed 20% verse groente & fruit uit lokale aanbouw en haver uit de regio. Rode Delicious appel, Barlett peren, walnoot pompoen en Bubank aardappelen zijn voorbeelden van waardevolle bronnen van natuurlijke vitaminen en kunnen een sterk immuunsysteem ondersteunen. Gesnipperde haver is een hoogwaardige, hypoallergene koolhydratenbron, heeft een lage glycemische index. Zo kan de bloedsuikerspiegel over een langere periode constant gehouden worden, wat een positieve werking kan hebben op de insulinestabilitiet en de vetopslag van de hond. 
Haringolie van wildgevangen New Brunswick haring bevat essentiele omega-3 vetzuren, in het bijzonder DHA & EPA, die niet alleen het immuunsysteem maar ook een glanzende vacht en een gezonde huid ondersteunen kunnen. Verdere plantaardige ingrediënten zoals zeewier, jeneverbessen en alfalfa kunnen een actieve stofwisseling en een gezonde vertering bevorderen. Verdere werkzame bestanddelen maken de maaltijd compleet en verzorgen uw hond met allse wat hij voor een vitaal en gezond leven nodig heeft. 

Acana Adult Large Breed in een overzicht:

  • Premium droogvoer voor volwassen honden van grote rassen met een gewicht van 25 kg.
  • Natuurlijke receptuur: voor een optimale conditie van grote honden.
  • Top kwaliteit van grondstoffen: alle ingrediënten komen uit regionale landbouw of the visserij in Canada. De ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie en dagelijks vers.
  • WHOLEPREY™-concept: het voer heeft een samenstelling van natuurlijke voedingsstoffen.
  • 60% vlees - waarvan 1/3 vers vlees: voorziet een zeer groot gedeelte van het lichaam van de essentiële eiwitten.
  • 40% groenten, fruit en kruiden: voor een optimale toevoer van voedingsstoffen. Is vergelijkbaar met de oorspronkelijke voeding.
  • Rijk aan dierlijke eiwit bronnen: de eieren zijn afkomstig van scharrelkippen. De nesteieren zijn afkomstig van Canadese boeren en de visvangst komt uit duurzame visserij.
  • Beperkte koolhydraten: (25%) vrij van aardappelen, tapioca, granen. Daarvoor in de plaats bevat het voer lokaal geteelde linzen en erwten, die een lage glycemische inhoud hebben en dus de kans op obesitas, diabetes en onnodige belasting op gewrichten voorkomen.
  • Gluten- en tarwevrij.
  • Met fruit en groenten: bevat een breed scala aan lokale ingrediënten die essentiële vitaminen bevatten. Dit heeft een positieve werking op de spijsvertering.
  • Lokale grassen: belangrijke plantenextracten van grassen die groeien in British Colombia bevorderen de stofwisseling.
  • Zonder kunstmatige toevoegingen: hoogwaardige ingrediënten zorgen voor de natuurlijke voedingsstoffen.
  • Award winnende producent: exclusief geproduceerd in de eigen keuken, high-tech processen in de verdere verwerking van het voer zorgen er voor dat de verse ingrediënten behouden blijven.
  • Unieke smaak: verse lever, gevriesdroogd in Acana keuken.
  • Duurzame filosofie: de samenwerking met de lokale boeren en de visserij, het werken in harmonie met de natuur, leidt tot de veilige, betrouwbare kwaliteit en versheid van de producten.

Samenstelling
Ontbeende kip (13%), gedroogde kip (12%), gedroogd kalkoenvlees (11%), rode linzen, hele, groene erwten (8%), tuinbonen, verse kippenlever, -hart en - nieren (4%), gedroogde Atlantische haring (4%), verse hele eieren (4%), verse hele bot (4%), haringolie (3%), kippenvet (3%), zongedroogde alfalfa, groene linzen, hele, gele erwten, erwtenvezels, verse kippenbeenderen (2%), zeewier, pompoen, tuin pompoen, pastinaak, kool, spinazie, bruine mosterd, wortelen, "Red Delicious" appels, "Bartlett" bollen, kalkoen lever, veenbessen, bosbessen, chicoreiwortels, kurkuma, mariadistel, Velcro wortels, lavendel, marshmallow, rozenbottels Additieven: Nutritionele middelen: E6 [Zink] (100 mg/kg), Enterococcus faecium NCIMB10415 (600x10^6 CFU).


Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 31.0 %
ruw vet 15.0 %
ruwe vezel 6.0 %
ruwe as 7.0 %
koolhydraten 29.0 %
calcium 1.4 %
fosfor 1.1 %
chondroitine 900.0 mg
vocht 12.0 %
glucosamine 1500.0 mg
linolzuur 2.2 %
omega-3-vetzuren 1.2 %
omega-6-vetzuren 2.4 %
metaboliseerbare energie 3458.0 kcal
EPA + DHA vetzuren 0.35 mg

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.