Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

 • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Taste of the Wild hondenvoer. Taste of the Wild hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Taste of the Wild maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Taste of the Wild hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Taste of the Wild hondenvoer. De gezonde Taste of the Wild voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Taste of the Wild heeft een zeer ruim assortiment Hondenvoer. De producten van Taste of the Wildzijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Taste of the Wild een goede en gezonde keuze voor je hond.

Taste of the Wild hondenvoer zijn smakelijke, natuurlijke voedingen voor de hond, die het natuurlijk dieet van uw hond zo dicht mogelijk benaderen.
Honden zijn van nature carnivoren en hebben moeite met het verteren van granen. Daarom zijn alle voedingen van Taste of the Wild graanvrij en rijk aan vers vlees of verse vis. En dankzij de toegevoegde probiotica leveren zij een waardevolle bijdrage aan de gezonde spijsvertering. Naast de verse dierlijke bestanddelen bevat het ook groenten, peulvruchten en fruit. De aanwezige antioxidanten zorgen daarbij voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Een uitgebalanceerde mix van Omega vetzuren helpen intussen de huid en vacht gezond te blijven. Lees snel verder voor een toelichting op ons assortiment.

Assortiment Taste of the wild

Puppy

Pups hebben zo hun eigen voedingsbehoefte, die past bij de snelle groei en ontwikkeling die zij doormaken. Taste of the Wild heeft speciaal hiervoor twee voedingen ontwikkeld.

 • Bent u op zoek naar een puppyvoer met vis? Kijk eens bij ons Taste of te Wild puppy pacific
 • Voor liefhebbers van een droogvoer met vlees is er het Taste of the Wild High Prairie Puppy hondenvoer

Adult droogvoer

Volwassen honden ontwikkelen zich niet meer zo snel, maar hebben wel hun eigen behoeften. Bijvoorbeeld omdat u een hond hebt van een klein, of juist van een groot ras. Bij Taste of the Wild kunt u kiezen uit de volgende voedingen.

 • Een natuurlijk en graanvrij droogvoer met bizons en wildbraad? Dat is Taste of the Wild High Prairiehondenvoer
 • Hebt u een visliefhebber thuis? Kijk eens bij ons Taste of the Wild Pacific Stream hondenvoer
 • Taste of the Wild Wetlands Wild hondenvoer zit boordevol heerlijk gevogelte en is rijk aan antioxidanten
 • Honden met voedselallergie hebben baat bij een voeding met lamsvlees. Kiest u in dat geval voor Taste of the Wild Sierra Mountain hondenvoer
 • Heerlijk wild zwijn, rund en lam voor iedere hond. Dat is Taste of the wild white south
 • Recht uit het bos komt het Taste of the Wild Pine Forest hondenvoer, met goed verteerbare eiwitten uit hertenvlees

Adult blikken

Er is ook een uitgebalanceerd, natuurlijk natvoer van Taste of the Wild. Kiest u uit een van de volgende heerlijke smaken.

 • Visliefhebbers kiezen voor Taste of the wild pacific stream
 • Heerlijk gevogelte in jus voor iedere hond. Dat is Taste of the Wild Wetlands blik 390 gr hond
 • Voor kieskeurige honden en honden met voedselgevoeligheid is de Taste of the Wild Sierra Mountain blik 390 gr hond een uitstekende keuze
 • Taste of the Wild Southwest Canyon blik 390 gr hond is een heerlijke licht verteerbare voeding met wild zwijn.

Taste of the Wild kopen bij de Welpenhoeve.nl

Taste of the Wild hondenvoer en kattenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Taste of the Wild bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Taste of the Wild honden- en kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Taste of the Wild collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond of kat direct online.

Alle producten van Taste of the Wild vindt u HIER

Een greep uit ons assortiment van Taste of the Wild hondenvoer

Veel verkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl