Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen | Official partner vanBol.com

  • Vragen? Bel ons op 06 22 06 47 75 of stuur een berichtje via Whatsapp

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Sanabelle kattenvoer. Sanabelle kattenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Sanabelle maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke katten brokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Sanabelle ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor kittens, volwassen en oudere katten.

Maak kennis met Sanabelle kattenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de kat, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

Een unieke smaakbeleving

Met alle ervaring die Sanabelle heeft, zijn ze tot kattenvoer gekomen dat speciaal aansluit op de behoeften van jouw kat, bestaande uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het assortiment van Sanabelle varieert in voer voor kittens, volgroeide katten en senior katten. Ook kun je het voer kiezen op basis van specifieke behoeften van jouw kat. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voer voor de gevoelige kat, voer voor vacht- en huidverzorging, en nog meer...

Aan jou om het meest geschikte voer voor jouw kat te kiezen :

  • Sanabelle Kitten Dit voer is speciaal gemaakt voor kittens. Het zorgt voor een optimale voorziening van voedingsstoffen voor de opgroeiende kitten. Daarnaast is dit voer ook geschikt voor zwangere en zogende katten.
  • Sanabelle Adult: Voer voor katten tussen de 1 en 8 jaar oud. Hier heb je de keuze uit verschillende soorten voer. Dit compleetvoer komt in verschillende smaken, van zalm & zoete aardappel tot gevogelte.
  • Sanabelle senior: Dit voer is speciaal aangepast voor katten die ouder zijn dan 8 jaar. Het bevat veel vitaminen en is goed verteerbaar. Niet alleen goed voor de oudere kat, maar ook nog eens lekker.
  • Sanabelle speciaalvoer Sommige katten hebben specifieke behoeften. Dit voer van Sanabelle kan helpen bij sommige van deze behoeften. Denk bijvoorbeeld aan voer dat helpt bij gevoelige urinewegen, voer dat helpt bij haar en huid problemen, voer voor de gesteriliseerde kat en nog veel meer.


Indien je uit de selecte van Sanabelle niet het juiste voer voor jouw kat hebt kunnen vinden, kun je altijd nog verder kijken bij De Welpenhoeve.nl.

Naast voer vind je bij De Welpenhoeve.nl ook veel verschillende andere producten voor katten. Denk hierbij aan transportboxen, voerbakken, speelgoed, snacks, verzorgingsproducten en nog veel meer. Voor het volledige aanbod voor katten kijk je in onze winkel

Sanabelle is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Sanabelle katten voer online bestellen? Het complete assortiment van Sanabelle bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Sanabelle kattenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Sanabelle collectie en bestel het favoriete voer voor uw kat direct online.

Alle producten van Sanabelle vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Sanabelle kattenvoer

Veel verkochte producten van kattenvoer op de-welpenhoeve.nl