Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
(0)
Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.


Haar fijne smaakzintuig maakt katten tot ware gourmets. Weet uw kat precies, welk voer aan haar eisen voldoet – en welk niet? Sheba fijne filets zijn een luxueuze verwenning voor het gehemelte voor alle katten en overtuigen ook kieskeurige katten. Geen wonder want, tenslotte verleiden Sheba fijne filets met hoogwaardige, pure ingrediënten, natuurlijk gegaard in eigen vocht. Iedere afzonderlijke filet bevat de violle smaak van de beste ingrediënten. Kwaliteit, die men ziet, ruikt en proeft - een onvervalst feest voor het kattenzintuig!

Toon uw kat hoe zeer u haar betoverende schoonheid, haar geheimzinneige wezen en elegantie bewonderen. begin samen een reid voor de zintuigen, van het openen van het ronde blikje tot het onvervalste genot van vlees- en visfilets. Veel verschillende smaken voor gegarandeerd iedere kat en voor afwisseling in de voerbak.

Samenstelling:
Kipfilet:
Kippenborst (45%), tapiocazetmeel, natriumchloride.
Tonijn filet:
Visfilets (50%, o.a. 4% tonijnfilets), tapiocazetmeel.
Zeevruchten:
Bonito (45%), zeevruchten (4% mix uit inktvisringen en mosselen), tapoicazetmeel.
Toegevoegde stoffen:
Voedingsfysiologische additieven:
Volgens de producent vrij van vermeldingsplichtige additieven.

Voedingsadvies:

Sheba fijne filets is supplementvoer.

Een schaaltje bevat ~ 25% van de dagelijkese energiebehoefte van een 4 kg zware kat. Geef uw kat ca. 3 schaaltjes per week en reduceer de hoofdmaaltijd dienovereenkomstig. Vers water dient sltijd klaar te staan. Serveren op kamertemperatuur.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.