Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

€62,50
Beschikbaar
(0)

Graanvrij, evenwichtig droogvoer voor volwassen honden van kleine rassen met gevoelige spijsvertering. Kalkoen, cassave & speciale ingrediënten, kan spijsvertering ondersteunen & voorzichtig gegaard.

Levertijd 1 tot 5 werkdagen.

De graanvrije receptuur van PRO PLAN Small & Mini Adult OPTIDIGEST Graanvrij Hondenvoer werd door voedingswetenschappers en dierenartsen speciaal voor kleine en zeer kleine hondenrassen ontwikkeld. Het droogvoer bevat de klinisch geteste voedingsstofcombinatie OPTIDIGEST, de glutenvrije koolhydraatbron cassave evenals een ideale combinatie van voedingsstoffen en stoffen voor een vitaal leven, die volwassen honden van kleine rassen met een gevoelige spijsvertering nodig hebben voor hun welzijn.

Licht verteerbaar kalkoenvlees kan de hond van waardevolle dierlijke eiwitten voorzien. Bovendien kunnen de gebruikte ingrediënten, zoals prebiotica en bentoniet, erbij helpen het evenwicht van de darmflora te stabiliseren, mogelijke verteringsproblemen te verminderen en de consistentie van de uitwerpselen te verbeteren.

Hierbij kan de goed verteerbare receptuur met vitamines, mineralen, sporenelementen en visolie bijdragen aan het welzijn en de mobiliteit. Een bijzonder voorzichtige manier van garen zorgt ervoor dat de oorspronkelijke smaak en de waardevolle voedingsstoffen van het kalkoenvlees behouden blijven. Vooruitstrevend compleetvoer van de nieuwste wetenschappelijke standaard met als uitgangspunt dat een optimale voeding voor een optimale kwaliteit van het leven zorgt.

PURINA PRO PLAN Medium & Large Adult OPTIDIGEST Graanvrij Hondenvoer in één oogopslag:

  • Evenwichtig droogvoer voor honden van kleine en zeer kleine rassen
  • Speciaal ontwikkeld voor honden met zeer gevoelige spijsvertering
  • 100% graanvrij: cassave vervangt de granen, is glutenvrij en ook geschikt voor gevoelige dieren met allergieën of onverdraagzaamheden
  • Klinisch geteste voedingsstofcombinatie OPTIDIGEST: kan aantoonbaar een gezonde, evenwichtige darmflora ondersteunen
  • Door dierenartsen en voedings-specialisten ontwikkeld: ingrediënten samengesteld op basis van de nieuwste wetenschappelijke kennis
  • Met prebiotica & bentoniet: kan de darmgezondheid ondersteunen en de consistentie van uitwerpselen verbeteren
  • Licht verteerbaar: recept met 16% kalkoen
  • Met gist: eiwitrijk, met vitamine B1- kan een gezonde huid en mooie vacht bevorderen
  • Voorzichtig gegaard: oorspronkelijke smaak en waardevolle voedingsstoffen blijven behouden
Samenstelling
Kalkoen (17%), gedehydrateerd kippenei-eiwit, erwtenzetmeel, maniok (12%), erwteneiwit, dierlijk vet, gedroogde erwten, gedroogde bietenpulp, autolysaat, sojameel, gedroogde eieren, mineralen, visolie, gist.

Toevoegingen
Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (33.000 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), vitamine E (550 mg/kg), vitamine C (140 mg/kg), ijzersulfaat monohydraat (95 mg/kg), calciumjodaat [watervrij] (2,4 mg/kg), kopersulfaat pentahydraat (14 mg/kg), mangaansulfaat monohydraat (45 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (150 mg/kg), natriumseleniet (0,14 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen:
Bentoniet [klei] (6.000 mg/kg), tocopherolextracten uit plantaardige oliën (50 mg/ kg).

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 30.0 %
ruw vet 17.0 %
ruwe vezel 3.0 %
ruwe as 8.0 %

Voedingsadvies
Purina PRO PLAN Small/ Mini Adult OPTIDIGEST Graanvrij Hondenvoer is compleetvoer voor honden.

Gewicht van de hond Bij 1 uur activiteit / dag Bij 1 - 3 uur activiteit / dag
1 - 5 kg 35 - 105 g / dag 40– 120 g / dag
5 - 10 kg 105 - 170 g / dag 120 – 190 g / dag

Deze voedingshoeveelheden zijn slechts richtlijnen. Om je hond in ideale fysieke conditie te houden, pas je de hoeveelheden aan op basis van het activiteitenniveau, de fysieke conditie en de individuele behoeften van je hond.

Er moet altijd vers drinkwater beschikbaar zijn.

This product does not have any reviews yet - be the first to write one.