Welkom bij de Welpenhoeve! klik hier voor meer informatie over verzending en afhalen.

De Welpenhoeve is specialist op het gebied van Prins hondenvoer. Prins hondenvoer heeft de volgende bijzondere eigenschappen.

Prins maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd Prins ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Maak kennis met Prins hondenvoer wordt op basis van de meest recente wetenschappelijke gemaakt en is hierdoor een uitgebalanceerde voeding van een hoge kwaliteit! De producten worden afgestemd op de behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd, het gewicht en de levenswijze.

De gezonde Prins voeding zorgt voor een goede weerstand en een glanzende vacht. Prins heeft een zeer ruim assortiment hondenvoer. De producten van Prins zijn samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, dit houdt in dat er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen worden gebruikt. Hierdoor is Prins een goede en gezonde keuze voor je hond.

Prins is o,a te verkrijgen via de Welpenhoeve.nl

Prins hondenvoer kopen is de ideale manier om uw hond een brok te geven die zowel lekker als gezond is. Hondenvoer van Prins is namelijk bereid met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, zodat uw hond een uitgebalanceerde hoeveelheid van de nodige voedingsstoffen krijgt. Prins wordt bovendien in Nederland geproduceerd. 
In ons uitgebreide assortiment Prins hondenvoer is voor ieder type hond wel iets te vinden. Zowel Prins Senior hondenvoer als Prins hondenvoer puppy, als hondenvoer voor de gevoelige hond kunt u bij ons vinden. Al de ingrediënten die in het voer worden verwerkt worden in de laboratoria van Prins getest. Daarnaast is de verpakking bij Prins erg belangrijk. In de verpakkingen van dit merk zit namelijk zo min mogelijk zuurstof, waardoor het langer houdbaar is. 

ProCare
De hondenvoer Prins ProCare-lijn telt meerdere types geperste brokvoer. Prins maakt geperst voer van makkelijk verteerbare ingrediënten, die minder volumineus zijn dan een krokante brok. Hierdoor wordt de maag van uw hond minder belast. Er is ook een uitgebreid aanbod Prins hypoallergeen hondenvoer. Probeer bijvoorbeeld eens prins Lam en Rijst. Prins hondenvoer hypoallergeen is geschikt voor gevoelige honden. Het voer is gebaseerd op dierlijke eiwitten uit lam en helpt daardoor met het voorkomen van allergische reacties.  

ProCare Croque
Prins Procare Croque kent dezelfde hoogwaardige samenstelling als geperst voer maar wordt krokant bereid, waardoor er meerdere brokvormen mogelijk zijn. Deze krokante brokken zijn harder en zeer geschikt voor de zogeheten ‘schrokkers’. De grootte en vorm van de krokante hondenbrok bevorderen het kauwen en daardoor een goede opname. prins procare croque dieet skin en intestinal. is zeer goed verteerbaar en levert zo minder ontlasting op. Deze Prins hondenbrokken zijn ook ideaal voor honden die neigen tot tandplak ontwikkeling.

ProCare Mini
Speciaal voor kleine rashonden is er Prins hondenvoer Procare Mini. Deze producten zijn er voor kleine honden van alle leeftijden. Net als de reguliere ProCare brokken, bevat dit geperste voer alle benodigde hoogwaardige voedingsstoffen. Het verminderde volume zorgt voor hoge verteerbaarheid en een lagere maagbelasting. Mini is ook verkrijgbaar in een voeding voor de gevoelige hond en de actieve hond

Dieetvoedingen
De lijn Prins Dieetvoedingen bestaat uit hoogwaardige, volledig natuurlijke dieetvoedingen die in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand zijn gekomen. Voor een breed scala aan klachten zijn speciale producten ontwikkeld. Zo kunt u Prins hondenbrokken gebruiken ter ondersteuning van uw huisdier met overgewicht, diabetes of gewrichtsproblemen. Ook is er Prins hondenvoer huid en darm. Deze voeding is proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Fit Selection
De Fit Selection Lijn is bij uitstek geschikt voor de familiehond. Dit zijn stuk voor stuk smakelijke gezondheidsvoedingen die net als alle andere Prins -producten hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten bevatten. De krokante brokken zijn er in twee varianten: kip en rijst en zalm en rijst die ook smakelijk zijn voor de hond die kieskeurig is. De speciale klavervorm bevordert het kauwen, zodat ook de voeding van schrokkers beter wordt gekauwd en opgenomen. 

Prins hondenvoer online bestellen? Het complete assortiment van Prins bestelt u eenvoudig, snel en veilig bij De Welpenhoeve.nl. Bij de Welpenhoeve vindt u overzichtelijk al het Prins hondenvoer zodat u snel uw bestelling kunt plaatsen. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer, maar alles eenvoudig bij u thuisbezorgd. Ontdek nu de Prins collectie en bestel het favoriete voer voor uw hond direct online.

Alle producten van Prins vindt u hier.

Een greep uit ons assortiment van Prins hondenvoer

Veel verkochte producten van hondenvoer op de-welpenhoeve.nl